Početna Showbiz ANA ĆURČIĆ SE OPROSTILA OD SINA LUKE: Scena koja kida dušu, objavila...

ANA ĆURČIĆ SE OPROSTILA OD SINA LUKE: Scena koja kida dušu, objavila njihov oproštaj, otkriveno šta mu se desilo!

Ana Ćurčić nije mogla da izdrži!

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram profilu uz emotivnu poruku posvećenu svom sinu Luki.

Mnogi su pomislili da je poruka upućena povodom odlaska sina na daleki put, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

(FOTO) DA LI OBJAVA SAŠINE KĆERKE (15) RJEŠAVA SLUČAJ? Maloljetnica „okačila“ fotografije od kojih će vas uhvatiti jeza: Nove pare, brze pare, krvave pare

Uz fotografiju, Ana je napisala emotivne riječi koje su mnoge dirnule: “Za sve što sam se za tebe godinama molila, Bog je čuo!

U novi i ljepši život sine!

Volim te – napisala je Ana na Instagramu.

Anina emotivna poruka izazvala je brojne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Mnogi su iskazali podršku i razumjevanje za Anu u ovom emotivnom trenutku, ističući kako je očigledno da je riječ o posebnoj i dubokoj vezi između majke i sina.

Međutim, pojedini korisnici društvenih mreža su izrazili zbunjenost i postavili pitanje da li je ovo zaista oproštajna poruka ili možda najava za nešto drugo, budući da Ana nije pružila dodatne informacije o razlogu za ovu emotivnu objavu.

Ana Ćurčić je tokom svog boravka u rijalitiju “Zadruga” bila poznata po tome što je otvoreno govorila o svojoj porodici i posebnoj vezi sa sinom Lukom.

Njena iskrena emotivnost i podrška koju je pružala sinu bila je tema brojnih medijskih spekulacija, a sada je ponovo privukla pažnju javnosti ovom emotivnom porukom na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

“IZ KUĆE SE SLIVALA VODA, OD PRIZORA SAM SE SLEDILA” Kćerka svirepo ubijenog Saše u Doboju otkrila detalje o osumnjičenoj maćehi: Prije tri dana viđena je da se ljubi sa nekim mladićem, tad je rođak zvao tatu (FOTO)

Objava Ane Ćurčić na Instagramu definitivno je izazvala brojne reakcije među njenim pratiocima, ali i široj javnosti.

Emotivna poruka posvećena sinu Luki jasno pokazuje duboku vezu između majke i sina, a ostavlja otvoreno pitanje o mogućem razlogu za ovu javnu poruku.

Ostaje nam da vidimo da li će Ana pružiti dodatne informacije ili će ova objava ostati tajanstvena poruka ljubavi i podrške prema njenom sinu.

republika.rs

BONUS VIDEO: