Početna Vijesti “IZ KUĆE SE SLIVALA VODA, OD PRIZORA SAM SE SLEDILA” Kćerka svirepo...

“IZ KUĆE SE SLIVALA VODA, OD PRIZORA SAM SE SLEDILA” Kćerka svirepo ubijenog Saše u Doboju otkrila detalje o osumnjičenoj maćehi: Prije tri dana viđena je da se ljubi sa nekim mladićem, tad je rođak zvao tatu (FOTO)

U Doboju se dogodio svirep zličin, kada je Sašu K. (46) ubila žena Andrea K. (33) i njen ljubavnik Dražen L. (19) iz Petrova. Prema prvim saznanjima, oni su planirali Sašino ubistvo, te su sve pripremili do najsitnijih detalja.

Zločin je otkriven nakon što je kuma bračnog para prijavila nekoliko časova kasnije da su oni nestali iz kuće u kojoj je ostalo samo četvoro maloletne dece, prenosi Srpskainfo.

PROČITAJTE JOŠ:

Šta je “treana” kojom je trovan Saša Kulišić?

Detalji ubistva u Doboju

Oglasila se kćerka ubijenog Saše, koja je odlučila da podeli detalje u koje javnost nije upućena, a tiče se njihovog života i porodičnih odnosa.

– Moj otac je još pre 15. godina otpočeo vanbračnu zajednicu s njom. Važno mi je da naglasim u samom početku da je poznato da je moj otac bio imućan i bogat čovek i jasno je kao dan da je ona od samog početka s njim zbog toga s obzirom da je ona pre njega živela sa samohranom majkom i dve sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život… Sve ove godine su imali miran i normalan život, ovo što se dogodilo sve, apsolutno sve je šokiralo jer to nije moglo ni da se nasluti. Ja sam mu dete iz prvog braka, ali sam živela sa njima 5 godina, a sve posle toga sam ih posećivala, a za sve što ja znam i što zapravo svi znamo da do prevare ni sa jedne strane nije bilo ni reči. Sve do pre tri dana kada je moj rođak tu njegovu ženu video ispred jednog lokala sa nepoznatim dečkom kako se ljubi i pozvao mog oca i rekao mu to, a moj otac u to nije na prvu poverovao. Ne znam šta se tu dogodilo, niko to ne zna – priča T. K. (22) i nastavlja:

– Na šta sam ja digla opštu paniku i digla celu njegovu porodicu da saznamo nešto jer smo njega u tom momentu zvali, nije se javljao, zvali smo njegovu ženu koja se, takođe, nije javljala i to su bili prvi znaci da nešto nije u redu. Uglavnom saznali smo iz policije da pronađeno telo pripada mom ocu, ali u tom momentu nam još nije bilo jasno zašto nam ta žena ništa ne javlja… – priča potresena kćerka.

Kako kaže, nije verovala da se to stvarno desilo, ali ju je poseta porodičnoj kući razuverila.

– Dok iz policije nismo saznali da je jedno lice uhapšeno tj. dečko od 19 godina navodno ljubavnik dotične, a da je ona u tom momentu u bekstvu. Ja kao ja nisam mogla da poverujem u sve to i krenula sam ka kući mog oca, i imala sam šta da vidim i ostala sam sleđena. Kada sam došla, slivala se svuda voda, a niko mi nije otvarao vrata, neko je pre mog dolaska uklanjao tragove – objašnjava ćerka i dodaje da sumnja da je motiv jedna stvar:

PROČITAJTE JOŠ:

KĆERKA BILA ZALJUBLJENA U MAJČINOG LJUBAVNIKA Isplivavaju sve jeziviji detalji ubistva u Doboju, policajce šokirala hladnoća djevojčice

– Jedan jedini motiv svega je što je dotična imala i znala sve o njemu i o novcu i jedini motiv za sve ovo je koristoljublje što će se i dokazati, a njihove dve maloletne kćerke su kod njene sestre – zaključila je ćerka.

Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo telo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblepljeni selotejp trakom, piše Srpskainfo.

Jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo u Doboju je Dražen L. (19) iz ovog grada.

On je zajedno sa Andreom K. (33), suprugom nesrećnog čoveka, danima pre iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

– Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom – otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama preti doživotna robija.

Pričaju da je Saša imao četvoro dece, dvoje sa prvom ženom, a dvoje sa drugom, koja mu je i presudila.

PROČITAJTE JOŠ:

Svako je imao svoju ulogu: Gotovo cijela porodica planirala svirepo ubistvo u Doboju

– Ove dve devojčice koje je imao sa ženom koja mu je na kraju presudila idu u osnovnu školu – pričaju komšije iz dobojskog naselja Vidikovac.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

Policija tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Kćerka je na društvenim mrežama objavila zajedničke slike i brojne poruke kako će joj nedostajati.

(Informer)

BONUS VIDEO: