Početna Vijesti (FOTO) DA LI OBJAVA SAŠINE KĆERKE (15) RJEŠAVA SLUČAJ? Maloljetnica „okačila“ fotografije...

(FOTO) DA LI OBJAVA SAŠINE KĆERKE (15) RJEŠAVA SLUČAJ? Maloljetnica „okačila“ fotografije od kojih će vas uhvatiti jeza: Nove pare, brze pare, krvave pare

Tamara Kulišić šokirala na Instagramu!

Misteriji oko ubistva Saše Kulišića iz Doboja nema kraja.

Region je šokirala informacija da je Kulišića zvjerski ubila žena sa kojom je živio 15 godina i, prema riječima svih, imao idealan brak.

Ispostavilo se da je Andrea Kajganić u krvavom zločinu imala i pomagača, navodnog ljubavnika Dražena Lazarevića.

Taman kad se pomisli da ništa ne može više da šokira, pojavila se informacija da je učešće u paklenom planu navodnih ljubavnika imala i Sašina i Andreina kćerka (15), koja je uz majku i Lazarevića privedena.

Daljom istragom ispostavilo se da je Kulišić trovan minimalno tri mjeseca prije nego što je ubijen, i to lijekom koji se ne može nabaviti bez ljekarskog recepta, a koriste ga pacijenti oboljeli od šizofrenije i bipolarnog poremećaja.

PROČITAJTE JOŠ:

SITA POKAZALA “STAN NA DAN” KAO ANELIN?! Fanovi raskrinkali porodicu Ahmić, pronašli nekretninu i na oglasima! (FOTO +VIDEO)

Taj lijek je nabavljala, ni manje ni više nego Andreina sestra, a ocu ga je krišom davala kćerka.

Saša Kulišić je iz dva braka imao četvoro djece. Nakon njegovog ubistva redovno se na Instagramu oglašava njegova najstarija kćerka Tamara, koja od početka ukazuje da motiv za ubistvo njegovog oca nisu ljubavni problemi, već čisto koristoljublje.

Naime, navodni ljubavnik Dražen Lazarević se prije nego što je uhapšen, na Instagramu pohvalio velikom sumom novca.

Iako njegovi roditelji kažu da je mladić dobro zarađivao, Kulišićeva kćerka kaže nema šanse da je uspio da zaradi baš toliko.

Kako je navela za AloOnline.ba njen otac, koji je bio poznati biznismen, nije ubijen zbog par hiljada maraka, već daleko veće sume.

Tamara Kulišić je novom objavom na Instagramu unijela pometnju među one koji pomno prate ovaj slučaj.

PROČITAJTE JOŠ:

DJEČAK IZ SRBIJE VOZIO PORŠEA KROZ BEČ: Austrijski policajci ostali u šoku kada su vidjeli ko je za volanom

Naime, nije samo Lazarević taj koji se hvalio parama, već i Kulišićeva kćerka, koja je i osumnjičena da je ocu stavljala tablete u napitke, te ga na taj način omamljivala.

Djevojčica koja je pomogla u zločinu već je šokirala region i naišla na osudi svih.

Nakon ovakvih fotografija pitanje je da li će iko moći da nađe opravdanje za njene postupke.

aloonline.ba

BONUS VIDEO: