Početna Rijaliti SITA POKAZALA “STAN NA DAN” KAO ANELIN?! Fanovi raskrinkali porodicu Ahmić, pronašli...

SITA POKAZALA “STAN NA DAN” KAO ANELIN?! Fanovi raskrinkali porodicu Ahmić, pronašli nekretninu i na oglasima! (FOTO +VIDEO)

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, dala je juče intervju iz luks stana u Sarajevu za koji tvrdi da je njen i da tu živi sa decom.

Naime, ona je govorila iz prostrane i lepo uređene nekretnine.

Pokazala je dečje igračke, kupatilo, veliki dnevni boravak, a posebno se zadržala u kupatilu gde je specijalno dokazala da i te kako imaju toplu vodu, što možete videti na fotografijama u galeriji.

Podsetimo, Asmin je istakao da se Ahmićke kupaju tako što greju vodu u loncu na šporetu.

Međutim, kako navode korisnici društvenih mreža, Sita ipak, navodno, ne govori istinu. Oni su čak sproveli i istraživanje, pa su sporni stan pronašli na oglasima.

@balkanska_kafana_ DOKAZ da je sestra Aneli Ahmic iznajmila stan koji je predstavila kao svoj. #asmindurdzic #sitaahmic #aneliahmic #elita #fyp #srbija #bosna #tiktok #viral #srbijatiktok #CapCut #sarajevo ♬ Bato Bre – Lacku

Naime, video sa TikToka navodno dokazuje da je u pitanju stan koji se renta na dan, te da Sita sve laže. A šta je zapravo istina, ostaje nam da vidimo.

“Ovo je iznajmljen stan na dan”, “Tačno se vidi da nije njen stan, ne zna gde je šta”, “Njen stan, a prazan”, “Zašto nije otvorila nijedan orman?” – bili su samo neki od komentara na račun tvrdnje da Anelina sestra Sita navodno laže.

Kurir.rs/Alo

BONUS VIDEO: