Početna Showbiz Ko je Bojana koja je Milanu Popoviću rodila četvero djece: Kralj bakra...

Ko je Bojana koja je Milanu Popoviću rodila četvero djece: Kralj bakra je uporedio sa Severinom

Kralj bakra i njegova skoro tri decenije mlađa supruga su postali roditelji devojčice Sofije. Posle tri sina, Aleksandra, Milana i Đorđa, poznati biznismen je dobio mezimicu 2022. godine sa suprugom koja se vešto krije od očiju javnosti godinama.

‒ Mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presrećni, on ne krije oduševljenje što je posle tri sina dobio ćerku – rekao je za „Republiku“ izvor blizak paru tada.

PROČITAJTE JOŠ:

Sašina žena bila u vezi sa tinejdžerom (19): Policija otkrila detalje

Međutim, ono što javnost zanima jeste ko je ta žena koja je uspela posle ljubavnog brodoloma sa Severinom da osvoji Popovićevo srce? Druga žena Milana Popovića, mlađa je od njega 28 godina, atrkativna je plavuša i sušta je suprotnost njegovoj prvoj supruzi.

Iako se biznismen često medijski eksponira, najčešće kako bi govorio o bivšoj supruzi sa kojom ima sina Aleksandra za čije se starateljstvo bore već nekoliko godina, to nije slučaj i sa njegovom sadašnjom izabranicom. Naime, Bojana se tako vešto krije od medija, da je i njeno prezime nepoznanica za širu javnost.

„Kralj bakra“ uspešno skriva detalje svoje veze, sa izabranicom se nikada ne pojavljuje u javnosti, ali je pre nekoliko godina otkrio kako su se upoznali.

PROČITAJTE JOŠ:

Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću: Posljednji put kad sam vidjela tog čovjeka…

‒ Upoznali smo se u Beogradu. Bojana studira marketing, iz dobre je porodice, zgodna je, obrazovana, mlada, oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu – ispričao je Popović tada pa je indirektno uporedio sa Severinom:

‒ S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kada je u drugom stanju, kad žene znaju da budu i te kako hirovite. Mila je, draga, super je majka, što mi je veoma važno – zaključio je Milan koji je do zore lumpovao što mu je izabranica podarila i naslednicu posle trojice sinova.

Izvor: Republika

PROČITAJTE JOŠ:

Novi horor u Sarajevu: Na glavi beživotnog tijela koje je izvučeno iz Miljacke se nalazila kesa zalijepljena selotejpom

BONUS VIDEO: