Početna Vijesti Sašina žena bila u vezi sa tinejdžerom (19): Policija otkrila detalje

Sašina žena bila u vezi sa tinejdžerom (19): Policija otkrila detalje

“Policajci su došli do informacija da su ta dva lica bila u nekoj vrsti emotivne veze prije tog događaja”, navedeno je na konferenciji za novinare

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković rekao je na vanrednoj konferenciji za medije da su za ubistvo Saše K. osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i mladić L. D. (19).

“Policajci su došli do informacija da su ta dva lica bila u nekoj vrsti emotivne veze pre tog događaja”, navedeno je na konferenciji za novinare.

PROČITAJTE JOŠ:

TUGA: Djeca ubijenog Saše Kulišića opraštaju se od oca na društvenim mrežama

Odmah se krenulo u potjeru za A. K. i L. D., mladić je identifikovan i lociran na području Doboja u poslijepodnevnim časovima, dok je A. K., za kojeg je potvrđeno da je supruga pokojnog Saše K. locirana na području Banjaluke i uhapšena.

“Izvršen je pretres na dvije lokacije, jedan stan u Banjaluci i porodične kuće u Petrovu, odakle je L. D. Izvršen je i pretres četiri automobila”, naveli su iz policije.

Radenković je rekao da je istraga još u toku i da će privedeni biti sprovedeni u Tužilaštvu u Doboju.

“Vozilo koje je koristila A. K. je još 27. januara odvezeno na podrčje Banjaluke, a dan prije ubistva, 29. januara zajedno su otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-car agenciji i iznajmili automobil koji su dovezli u Doboj, a potom su Doboju iznajmili još jedno vozilo”, naveo je načelnik.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili “stan na dan u Banjaluci”.

Po svemu sudeći osumnjičeni je napadnut u krevetu u svojoj kući u ulici Miloša Obilića oko 1.15 časova. Sumnjamo da mu je u vodu i limunadu sipana određena vrsta lijekova da bi se što više onesposobio i da ne bi mogao pružati otpor. Radiće se toksikološko vještačenje kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Sumnjamo da mu je D.L. zadao udarac šakom, nakon čega su ga vezali selotejp trakom i konopcem i ubacili u prtljažnik vozila koji su iznajmili u Banjaluci”, rekao je Radinković.

On je naglasio da je žrtva nakon toga prevezena u šumu tako što je D.L. s jednim vozilom išao ispred, a A.K. ga je pratila sa vozilom u kojem je bila žrtva. Odvezli su ga nedaleko od izletišta preslica gdje je ubijen sa tri uboda nožem u predjelu rebara i stomaka, koje mu je nanijela A.K.

Istraga je pokrenuta nakon što je kuma od osumnjičene A.K. oko 11 časova prijavila policiji da su A.K. i njen suprug S.K. nestali, te da su na krevetu vidljivi tragovi krvi.

“Izvršili smo uviđaj misleći da se se radi o nasilju u porodici. U kući su ostale dvije maloljetne ćerke, a zbog tih tragova o svemu je obavešten Centar za socijalni rad koji je zbrinuo djecu”, rekao je Radinković.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVEN MOTIV ZLOČINA U DOBOJU? Tijelo biznismena u jezivom stanju nađeno u šumi! (VIDEO)

Građani su u 13.50 časova prijavili policiji da je u Preslici pronađeno tijelo i ubrzo je otrkiveno da se radi o Saši K.

Vjeruje se da je motiv ljubavna veza između A. K. i L. D.

“Vidjećemo dalje da li ima još motiva poput koristoljublja”, rekao je načelnik.

novi.ba

PROČITAJTE JOŠ:

Novi horor u Sarajevu: Na glavi beživotnog tijela koje je izvučeno iz Miljacke se nalazila kesa zalijepljena selotejpom

BONUS VIDEO: