Početna Showbiz Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću: Posljednji...

Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću: Posljednji put kad sam vidjela tog čovjeka…

Majka Severine Vučković u očaju napisala pismo

Severina Vučković izgubila je starateljstvo nad sinom koga je dobila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem.

Odluka Vrhovnog suda u Hrvatskoj iznenadila je ceo region, a veliki deo javnosti, uključujući brojne kolege popularne pevačice, stao je na njenu stranu.

PROČITAJTE JOŠ:

ONA JE DOŠLA POSLIJE SEVERINE: Ovako izgleda 28 godina mlađa žena Milana Popovića

Slučaj je toliko ozbiljan da se svojevremeno oglasila i Severinina majka Ana Vučković, i to nakon što je u “Dnevniku” Nove TV emitovan prilog u kome je Milan dao izjavu o sukobu bivše partnerke i njene sestre Marijane Popović, piše Dnevnik.hr.

– Poštovani, ja sam Severinina mama. U sinoćnjem “Dnevniku” Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate ko je on samo zato što je bio s mojom ćerkom, niko za njega nije ni čuo pre toga.

On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu, niti će ikada više tu kročiti.

– Uostalom, odakle mu pravo da već deset godina neprikladno blati moju kći, majku svog deteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu?

PROČITAJTE JOŠ:

“U GROB ĆE ME OTJERATI” Đina Džinović javno plače i govori o problemima: Ne mogu više, majke mi…

Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegovog sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi.

Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženj u – navodi Ana Vučković u pismu koje ie lično potpisala, a Novoj TV ga je dostavila njena unuka i Severinina nećaka Mia Popović.

– Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru.

Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da uzme sebi pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i što nisam rekla?

– Možda sam stara, ali luda i senilna nisam.

Uostalom, poslednji put kad sam videla tog čoveka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni otpozdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami.

– Nikada u životu nisam davala izjave do pre neki dan. Nisam u tome vešta, niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji.

Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije ozledila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi put da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu ćerku.

I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno je prijavljuje.

Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećaki i mojoj unuci koja je bežeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke – navodi gospođa Vučković.

– Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i praunuci.

Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da pravi budalu od mene i vređa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mesta u našim životima.

To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grehe nego što se slika po novinama – stoji u pismu Severinine majke koja se do sada samo jednom oglasila.

Izvor: Hellomagazin