Početna Zanimljivosti Majka je u toku noći obišla bebu, ali kad se okrenula iza...

Majka je u toku noći obišla bebu, ali kad se okrenula iza sebe umalo nije “doživjela infarkt”: Detalj na jezivom snimku koji je otkrio šta se tačno desilo

Snimak mame koja je u toku noći želela da proveri kako je njen mališan, pogledalo je 22 miliona ljudi. Klip od 10 sekundi postao je viralan zbog reakcije majke koja je bila uverena da je u sobi njene bebe uljez.

Majka kako bi bila sigurna da je njena beba uvek sigurna, ujedno kako bi blagovremeno reagovala ako joj nešto treba, postavila je kameru u uglu sobe i u svakom trenutku na telefonu mogla je da proveri šta se događa.

PROČITAJTE JOŠ:

Tragedija na Ilidži: U hotelskom bazenu se utopilo dijete

Naime, na snimku u toku noći prišla je krevecu, a u ruci je imala telefon na kojem je bila aktivna aplikacija koja je pokazivala šta se vidi na kameri.

Zbog kašnjenja snimka na aplikaciji, od nekoliko sekudni, kada je prišla bebi, a potom pogledala u telefon bila je ubeđena da joj neko prilazi s leđa, a zapravo videla je samu sebe.

Reakciju preplašene majke pogledalo preko 20 miliona ljudi samo na X-u (bivši Tviter), iako je prvobitno snimak objavljen na društvenoj mreži TikTok.

PROČITAJTE JOŠ:

“DRUGARICE SU KLJUČNE, POSEBNO BIH TU OTVORIO OČI!” Stručnjak o slučaju tragično preminule Andrijane: Jednog se najviše boji

“Ovo se isto meni jednom desilo. Zbog kašnjenja od nekoliko sekundi, izašla sam iz sobe, pogledala u telefon i videla ženu u sobi mog deteta. Umalo nisam doživela infarkt”, “Dobro je da je uz snimak stiglo i objašnjenje da se pripremim jer planiram da ugradim kameru”, “Iako je smešno, u isto vreme je jezivo”, samo su neki od 40.000 komentara ispod snimka.

zena.blic.rs

PROČITAJTE JOŠ:

U ovom stanu u Brčkom je odrasla Lepa Brena, evo ko danas tu živi

BONUS VIDEO: