Početna Showbiz ALENOVA SUDBINA JE SLIČNA KAO DŽEJEVA: Ne zna da čita i piše,...

ALENOVA SUDBINA JE SLIČNA KAO DŽEJEVA: Ne zna da čita i piše, a jedan susret u Skadarliji mu je zauvijek promijenio život

Jedna od najpoznatijih ulica u Beogradu, koja je oko pet stotina metara duga, ispisala je stranice mnogih života, pa tako i njegov – dečaka Alena Selimija.

Do juče dečak iz Skadarlije, koji je prolaznicima prodavao ruže i pevao na ulici, a danas u jednoj od glavnih uloga u filmu “Nedelja”, koji je rađen po životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

PROČITAJTE JOŠ:

KO JE DRUGA ŽENA BOJANA KARIĆA: Maša je magistar, ima poznatu sestru i najbogatije su u Srbiji, obje udate za moćnike…

Alen je sa braćom i sestrama bio često na ulici kako bi zaradio novac. Međutim, njegov život promenio je jedan susret koji se dogodio u pravom trenutku. Naime, dok je nudio svoje crvene ruže u ovoj boemskoj četvrti, ćaskao sa ljudima i šarmantno se osmehivao zapazili su ga producenti filma.

“Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kasting, tamo otpevao pesmu “Nedelja” i uloga je bila njegova”, rekao je producent filma Vladan Anđelković.

Sinoć je u srpskog prestonici održana premijera filma “Nedelja”, gde se mali Alen pojavio zajedno sa Husom Alijevićem, a tom prilikom otkrio je da je veoma ponosan na sebe.

– Super, zadovoljan sam. Na snimanju sam najviše vremena provodio sa Nemanjom, a od Džejevih pesama naviše volim “Nedelju” – rekao je kratko Alen, koji je potom i zapevao hit čuvenog folkera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @alen_selimii

Inače, glumac Ivan Jevtović učio je Selimija da glumi i da savlada sve za potrebe ovog lika.

– Bilo je vrlo uzbudljivo na snimanju jer sam imao priliku da radim sa potpuno novom generacijom glumaca i do sada neotkrivenih umetnika. Za mene je najveće otkriće mali Alen Selimi, koji otvara film i igra malog Džeja. Imao sam priliku da radim kao profesor i kao učitelj sa njim i sa drugom decom, Husom i ostalim naturščicima, tako da je ovo fenomenalan spoj različitih generacija i mnogih talentovanih ljudi – otkrio je glumac.

Alenova sudbina slična kao Džejeva

PROČITAJTE JOŠ:

PREMINULA ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR: Bila je pjevačica, učestvovala u Nikad nije kasno, godinama se borila s teškom bolešću

Mnoge je sudbina ovog dečaka podsetila upravo na Džejevu. Kako je sam imao teško detinjstvo i odrastao u siromaštvu, njegov život promenio se preko noći kada ga je otkrila Marina Tucaković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Film “Nedelja” (@nedelja.film)

“Tada sam bio samo mali ciganin iz odeljenja, dete razvedenih roditelja koje živi sa babom. A baba nema kintu da mi da za užinu. Više bio gladan nego sit. E vidite, ovaj ovde čovek ako ima kiflu on je podeli sa mnom. Ni on često nije imao, ali kad ima podeli. A mnoga druga deca su me izbjegavala. Ko voli cigane, pa još sirotinju. Ja mu te kifle nikada nisam zaboravio i biću mu večiti dužnik zbog njih”, pričao je Džej svojevremeno o svom prijatelju iz detinjstva.

Kurir.rs/Blic