Početna Showbiz KO JE DRUGA ŽENA BOJANA KARIĆA: Maša je magistar, ima poznatu sestru...

KO JE DRUGA ŽENA BOJANA KARIĆA: Maša je magistar, ima poznatu sestru i najbogatije su u Srbiji, obje udate za moćnike…

Prvi muž Jelene Karleuše Bojan Karić na premijeru filma Nedelja, koji govori o životu pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, stigao je sa suprugom Mašom Karić.

Elegantna plavuša odmah je privuka pažnju elegancijom, a malo ko zna da je ona ćerka pokojnog reditelja i direktora fotografije Božidara Nikolića. Maša je magistrirala menadžment u sportu, ne bavi se javnim poslom, te je ne viđamo često već svoju privatnost čuva dalje od očiju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVI MUŽ JELENE KARLEUŠE SA ŽENOM NA CRVENOM TEPIHU: Maša se nikad ne pojavljuje u javnosti, suha elegancija, evo kako izgleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masha Nikolic Karic (@mashakaric)

Bojan se oženio 2007. Mašom, a u braku su dobili blizance Taru i Teodora. Zajedno sa porodicom često putuje, a najčešće borave u Dubaiju, Minsku i Londonu, gde su privremeno i živeli.

Maša ima i poznatu sestru Jovanu Mišković. Jovana se početkom dvehiljaditih pojavila na domaćoj javnoj sceni, kada se te 2004. godine takmičila na Beoviziji, a potom i nastavila da se bavi muzikom. Posle šest godina izdala je prvi album “Diši duboko”, a na kojem su se našle neke od njenih najpoznatijih pesama poput “Moli, moli” i “Srećan put”. Nakon toga je započela vezu sa sinom Miroslava Miškovića, Markom, a sa kojim je već devet godina u braku i imaju dvoje dece.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAKO IZGLEDAJU SINOVI PARTNERA JOVANE JEREMIĆ: Jedan je isti otac! Progovorili i o voditeljki i otkrili šta misle o njoj! (FOTO)

Inače, Jovana važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti na domaćoj sceni, a iako je udata za naslednika jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, Jovana važi za skromniju osobu, koja se ne bahati novcem.

Sestre Nikolić inače pre nego što su se udale za veoma moćne biznismene, same su izgradile svoje karijere.

kurir.rs