Početna Showbiz PREMINULA ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR: Bila je pjevačica, učestvovala u Nikad nije...

PREMINULA ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR: Bila je pjevačica, učestvovala u Nikad nije kasno, godinama se borila s teškom bolešću

Nina Pavić, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” isestra po majci Merime Njegomir, preminula je danas nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAKO IZGLEDAJU SINOVI PARTNERA JOVANE JEREMIĆ: Jedan je isti otac! Progovorili i o voditeljki i otkrili šta misle o njoj! (FOTO)

Nina je o bolesti ranije otvoreno govorila, te otkrila kako je izgledala njena lavovska borba.

– Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe. I u vreme takmičenja u “Nikad nije kasno” sam vodila bitku sa kancerom, ali nisam htela da pričam o tome, želela sam da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti– rekla je ona za jednom prilikom.

PROČITAJTE JOŠ:

DŽEJEVU SESTRU UBIO JE SESTRIĆ, SMRSKAO JOJ GLAVU Ovo su detalji jezive porodične tragedije od koje pjevač nije mogao da se oporavi

– Moja borba traje od 2001. godine, imala sam osam kancera, nažalost sada metastaze i sada bijem onu najtežu bitku. Do sad je bilo osam malignih tumora za 23 godine, ali je bilo lakše, uklone se, nekoliko terapija i to je to, ovo je sad mnogo neizvesnije, ali ne dam se i nadam se pobedi. Četvrti put idem na hemioterapiju, ovu poslednju sam počela u decembru i ne predajem se, iako je teško.

kurir.rs/grand