Početna Vijesti Preminula popularna influenserka u 35. godini

Preminula popularna influenserka u 35. godini

Prijatelji se opraštaju emotivnim rečima.

Influenserka rođena u Brazilu, Mila De Hesus, preminula je u 35. godini života, a kao uzrok smrti se navodi srčani zastoj. Ona je popularnost na društvenim mrežama stekla neverovatnom transformacijom kada je izgbila veliki broj kilograma.

PROČITAJTE JOŠ:

DOBILA KAZNU NA PINKU, SADA SE POVLAČI IZ MEDIJA! Šok odluka Jovane Jeremić – “Posvećujem se nekim svojim stvarima…”

Vest o smrti je podeljena na njenom Instagram profilu.

– Sa velikom tugom objavljujemo da je ovog petka preminula naša voljena Mila De Hesus. U ovom trenutku bola, poštujte porodicu i prijatelje, izrazićemo poštovanje prema Mili koja će nam mnogo nedostajati – navodi se u objavi na Instagramu.

Mila je iza sebe ostavila supruga Džordža Kovzika sa kojim je stupila u brak pre četiri meseca i četvoro dece iz prethodnog braka.

Nekoliko meseci pre smrti, Mila je otkrila da boluje od psorijaze, kožne bolesti koja izaziva osip, svrab i mrlje koje se ljušte.

– Prošla su tri meseca suočavanja sa ovom situacijom, 80 odsto mog tela je pogođeno – napisala je ona u oktobru.

Podsetimo, Mila je vodila bitku sa viškom kilograma, pa je pre šest meseci otišla na operaciju kako bi smršala.

– Šest godina od odluke koja mi je promenila život na mnogo načina. Na jednoj strani 22-godišinja Mila, a na drugoj 35-godišnja – napisala je influenserka tada.

PROČITAJTE JOŠ:

Žestok obračun Sanje Marinković i JK, kamere sve zabilježile: Znaš li ko ti sjedi u emisiji? Misliš li da si dobar primjer?! VIDEO

Srbija Danas/društvene mreže/I.S.