Početna Showbiz Žestok obračun Sanje Marinković i JK, kamere sve zabilježile: Znaš li ko...

Žestok obračun Sanje Marinković i JK, kamere sve zabilježile: Znaš li ko ti sjedi u emisiji? Misliš li da si dobar primjer?! VIDEO

Jelena Karleuša i Sanja Marinković žestoko su se obračunale

Poznato je da Jelena Karleuša i Sanja Marinković nisu baš u najdivnijim odnosima, tako da se obe trude da im se putevi što ređe ukrste.

PROČITAJTE JOŠ:

DJEVOJKA MU PROKOCKALA 42.000 EVRA Bojan je ostao bez ogromnog novca, ali to nije najgore što mu je bivša priredila

Poslednji put uverili smo se da između dve dame nije sve idealno na “Story Celebrities Only Party”, prošlog juna kad je magazin Story slavio punoletstvo.

Tada su JK i Sanja imale izuzetno neprijatan susret na crvenom tepihu, ali čini se da niko tada nije bio iznenađen jer animozitet gaje već neko vreme.

Karly i Sanja su u nekoliko navrata ulazile u rasprave pred kamerama, a emisija s početka 2000-ih ponovo je počela da cirkuliše društvenim mrežama.

U klipu koji kruži Sanja pita pop divu „ko je kriv što još nije ništa uspela konkretno da uradi”, na šta je JK odgovorila sledeće:

– Ko kaže da ništa nisam uspela da uradim? Je l’ ti znaš, imaš neki konkretan primer?

Nakon nekoliko pitanja, Jelena je bila vidno iznervirana te je pitala voditeljku da li uopšte zna ko joj je u emisiji i da li je u redu da se postavljaju takva pitanja.

@svegamojati 2003 source : youtube . link: https://youtu.be/_CqEiOSP7i0?si=Rlp6_lujj3d7eekN . #karleusa #2000sthrowback #fyp #srbijatiktok #estrada #trowback #viral #jelenakarleusa #karleusastar #jk #majka #alphaiomeg #alpha #jkomtervju #karleusaintervju #sanjamarinkovic #pinktv #pinkkarleusa ♬ original sound – svegamojati

hellomagazin.rs

PROČITAJTE JOŠ:

PUNAC I PUNICA ELMEDINA KOJI IMA DVIJE ŽENE OGORČENI: NAŠOJ FATIMI JE ZAPRIJEĆENO, ONA PATI