Početna Showbiz PUNAC I PUNICA ELMEDINA KOJI IMA DVIJE ŽENE OGORČENI: NAŠOJ FATIMI JE...

PUNAC I PUNICA ELMEDINA KOJI IMA DVIJE ŽENE OGORČENI: NAŠOJ FATIMI JE ZAPRIJEĆENO, ONA PATI

Otac i majka Fatime Karić neutješni su i očajni otkad im je zet Elmedin u kuću kod njihove kćerke doveo i drugu ženu – Ukrajinku Janu.

Priča je obišla čitav Balkan i mnoge je začudila, šokirala, a zbog toga ga je njegov otac navodno istjerao i iz kuće.

Prema najnovijim informacijama, Elmedin se pohvalio prije nekoliko dana da su mu sad obje trudne – i Bosanka i Ukrajinka i da istovremeno čeka čak dvije prinove u kući.

POVEZANO:

BRAT FATIME KARIĆ, KOJOJ JE MUŽ DOVEO UKRAJINKU U KUĆU Dobio sam zabranu prilaska, priznajem rekao sam im: “Sve ću vas zaklati!”

Njen otac kaže da je seljak čovjek i da se toga ne stidi pa možda to i ne razumije, pa veli da je kćeri rekao kad mu je došla u kuću: Što me blatiš, što me sramotiš… A ona njemu: Ne vjeruj babo u sve što čuješ…

Majka kaže da sebi ne može da dođe, da je oboljela od tog stresa, a otac joj niti jede, niti pije…

Krušne mrve juče u usta nisam uzeo, sebi samo da iskopam grob dole i da legnem… To ti je vakat budala – veli Fatimin otac.

Majka joj ne može čudom da se načudi šta on priča da narod sluša, te kad s kojom spava, te koliki mu je polni organ, pa kako ga nije sramota pa to sluša njegova mater, pa djeca koja će to sutra da gledaju… Nikad ga nisam mrzila, a sad očima ne mogu da vidim… On joj ispira mozak…pa priča kako sam je ja palila peglom, pa gađala šerpama, to nije istina – veli Šećera koja ne može da se smiri.

Otac veli da ništa od ovoga nije bilo dok se nisu pojavile te mreže…

PROČITAJTE JOŠ:

Dobro čuvana tajna: Evo kako se Sanja Kužet razvela sa prvim mužem

Ja znam svoje dijete najbolje, to nije moja Fatima, ona pati, ona nije sretna, njoj je zaprijećeno, ona je pod pritiskom – kaže njena majka.

Babo ja njega volim – rekla je ocu, a oni nju pitali pa je li to ljubav, pa znaš li ti da mjesta uvijek imaš kod nas.

POVEZAN VIDEO:

hayat.ba