Početna Showbiz Dobro čuvana tajna: Evo kako se Sanja Kužet razvela sa prvim mužem

Dobro čuvana tajna: Evo kako se Sanja Kužet razvela sa prvim mužem

Prvi muž Sanje Kužet je on

Sanja Kužet neće dočekati kraj sezone emisije “Zvezde Granda”. Lepa voditeljka uskoro odlazi na odmor, i to duži – trudničko bolovanje. U četvrtom je mesecu trudnoće, a poznat je i pol bebe.

PROČITAJTE JOŠ:

KOMŠIJE OTKRILE ŠTA SE DOGAĐA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Osim majke Verice, stalno joj dolazi i ona

Voditeljka uživa u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju. Sanja je razdvojila poslovni od privatnog života, tako da se ne eksponira sa partnerom, niti voli da priča o svojoj intimi.

Nešto manje dobro čuvana “tajna” je njen prvi brak sa Zoranom Piperom, sa kojim takođe ima sina, Andriju.

Sanja i Zoran venčali su se na glamuroznoj ceremoniji u jednom beogradskom hotelu, a kako pišu mediji, jedna od kuma bila je Lepa Brena.

Zoran je bio toliko zaljubljen u mladu voditeljku da ju je zaprosio posle nekoliko meseci zabavljanja. Međutim, brak je trajao samo godinu dana, ali Sanja je rekla da je sa bivšim suprugom u izuzetno dobrim odnosima.

– Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje smo ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli.

– Možda će nekome to delovati smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici.

– Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je svojevremeno Sanja Kužet.

hellomagazin.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Pravoslavni sveštenik prešao na islam poslije 45 godina služenja Crkvi