Početna Showbiz DOBILA KAZNU NA PINKU, SADA SE POVLAČI IZ MEDIJA! Šok odluka Jovane...

DOBILA KAZNU NA PINKU, SADA SE POVLAČI IZ MEDIJA! Šok odluka Jovane Jeremić – “Posvećujem se nekim svojim stvarima…”

Jovana Jeremić otkrila je da u februaru planira da se povuče iz javnog sveta.

Voditeljka Jovana Jeremić našla se u centru pažnje kada joj je Željko Mitrović, vlasnik televizije na kojoj radi, u živom programu saopštio da je kažnjena oduzimanjem polovine plate.

PROČITAJTE JOŠ:

“JE L’ ZNAŠ TI KO TI SJEDI U EMISIJI?” – Žestok okršaj Karleuše i Sanje, pljuštale prozivke: “Misliš da si dobar primjer?”

Samo dan kasnije, voditeljka je saopštila da se preselila kod svog novog izabranika Dragana, kao i da planira da se na neko vreme povuče iz javnog sveta. Njih dvoje ističu da su jedno drugim najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a ona se sada i uključila u emisiju iz njegove pekare, a otkrila je i da se preselila kod njega.

PROČITAJTE JOŠ:

Karleuša žestoko isprozivala Teu Tairović zbog nastupa na Trgu republike: „Nije smjela da dobije šansu, ovo izgleda kao seoska zabava u Babinom zubu i kafanska tezga“

“Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde”, počela je Jovana u “Premijeri”.

“Dragan je maksimalno uložio u biznis, puno radi. Sad ću vam pokazati kako sve izgleda. Dragan je ipak šef, ja sam propratna”, rekla je ona.

mondo.rs