Početna Showbiz “JE L’ ZNAŠ TI KO TI SJEDI U EMISIJI?” – Žestok okršaj...

“JE L’ ZNAŠ TI KO TI SJEDI U EMISIJI?” – Žestok okršaj Karleuše i Sanje, pljuštale prozivke: “Misliš da si dobar primjer?”

Snimak gostovanja Jelene Karleuš kod Sanje Marinković, star 20 godina, postao je viralan.

Jelena Karleuša je poznata po tome da nema dlake na jeziku, te da neretko ume da uđe u javne rasprave sa ličnostima sa estrade. Tako je nedavno sasula niz prozivki na račun Tee Tairović i njenog nastupa na Trgu Republike koji je organizovan povodom dočeka pravoslavne Nove godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Karleuša žestoko isprozivala Teu Tairović zbog nastupa na Trgu republike: „Nije smjela da dobije šansu, ovo izgleda kao seoska zabava u Babinom zubu i kafanska tezga“

Sada je mrežama ponovo počeo da kruži snimak Jeleninog gostovanja u emisiji Sanje Marinković iz 2003. godine. Njihov razgovor je, kako mnogi komentarišu, bio veoma neprijatan za gledanje i slušanje. Razlog tome je što je Sanja, kako se može i videti, uporno pokušavala da isprovocira Jelenu.

“Bila si najprodavani izvozni proizvod, ko je kriv što ništa nisi uspela da uradiš konkretno posle toga?”, upitala je Sanja, a Karleuša joj je odgovorila: “Ko kaže da nisam uspela, je l’ ti znaš, imaš neki konkretan primer?”.

“Šta je to sledeće veliko što ćeš uraditi, to te pitam? Ili mama možda treba da razmišlja o tome ili ko već?”, nastavila je Sanja.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Janjuš otkrio ko je pronašao njegovog brata u stanu: Čovjek se frapirao

“Je l’ ti znaš uopšte ko ti sedi u emisiji, je l’ znaš kako se ja zovem? Moraš da napravih razliku kada meni postavljaš takva pitanja i vezano za koga i o kome”, začuđena je bila Jelena, a Marinkovićeva ju je upitala: “Ti nećeš da pominješ svoje muškarce, koji su važili za žestoke momke… Je l’ stvarno misliš da si dobar primer?”, upitala je Sanja.

Njihov razgovor se nastavio i dalje sa raznim opaskama, a ispod videa su se nizali brojni komentari, jedni su branili Karleušu i poručili da je “Sanja ljubomorna i zavidna”, dok su drugi podržali voditeljku.

Karleuša i Sanja su se prošle godine našle na istom događaju, a kada je mreže “zapalio” snimak na kom se vidi kako Sanja “beži” sa crvenog tepiha istog trenutka kada je ugledala pevačicu.

mondo.rs