Početna Rijaliti OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Janjuš otkrio ko je pronašao njegovog brata...

OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Janjuš otkrio ko je pronašao njegovog brata u stanu: Čovjek se frapirao

Ovaj ulazak se dugo očekivao, nakon velike tragedije, ušao je bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš.

Pored brojnih detalja koje je ispričao, Janjuš je otkrio i ko je prvi pronašao njegovog brata u stanu u Beogradu.- Kako su uakpirali da njega nema, nije ga dobila – pitala je Janjuša Kačavenda.

POVEZANO:

PREMINULA velika podrška u Janjuševom životu – tek se vratio u rijaliti, a već stiže tužna vijest: “Čista i dobra duša”

On je zatim otkrio potresne detalje, te ispričao ko je našao njegovog brata u stanu u kojem je živeo.

– Mami je poslao tri srca, to je bilo negde u sredu, u sredu je poslao tri srca i već oko dva poponde poslao: “Šta radiš” i samo poslao ta tri srca. Od tog dana se nikome nije javljao. Zvali su ga drugarica i neki drug, majka ga zvala, slala mu poruke… Nije se javljao, dva dana se ne javlja nikome – ispričao je Janjuš i nastavio:

@balkanska_kafana_ Marko Janjusevic Janjus ispricao ko je i kako pronasao njegovog brata Mihaila kobnog dana #tiktok #srbija #foryou #srbijatiktok #zatebe #balkan #balkantiktok #markojanjusevic #janjus #mihailojanjusevic #elita ♬ original sound – 👑Balkanska kafana👑

– Taj drugje zano gde živi, prošao je tu pored stana pošto je on živeo u prizemlju. Bilo je ugašeno svetlo, nema nikoga. U petak nađe broj gazde od stana. Gazda stana da mu ključ, da uđe da proveri i on zatekne šta zatekne. Čovek se frapirao.

haber.ba