Početna Rijaliti PREMINULA velika podrška u Janjuševom životu – tek se vratio u rijaliti,...

PREMINULA velika podrška u Janjuševom životu – tek se vratio u rijaliti, a već stiže tužna vijest: “Čista i dobra duša”

Janjuša čekaju loše vesti!

Jedna od najaktivnijih članova podrške i fan grupa Marka Janjuša Janjuševića, izvesna J. Đ., preminula je nakon dugogodišnje podrške koju je pružala bivšem košarkašu. Njena smrt je potvrđena u najvećoj Fejsbuk fan grupi Janjuševe takozvane “Janjuševe kraljice”, gde su se oglasile ostale kraljice izražavajući saučešće porodici preminule Janjuševe obožavateljke.

PROČITAJTE JOŠ:

JOVANA JEREMIĆ NIJE JEDINA, LEI KIŠ TAKOĐE ODUZIMANO OD PLATE! Voditeljka kažnjavana više puta, a zbog ove priče je najgore prošla

Jedna od administratorki grupe je podelila u grupi Janjuševe kraljice poruku koja je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka J.Đ.

– Nažalost ni danas nas ne mogu zaobići tužne vesti. Naša J. Đ nas je napustila. Jasna je bila sa nama od samih početaka. Pamtićemo je kao vedru, veselu, dobru i nasmejanu osobu što je stvarno i bila. Čista i dobra duša. Počivaj u miru kraljice naša, uvek ću te voleti i pamtiti tvoja grupa. Porodici izražavamo najsireniju i najdublje saučešće, neka im Bog dragi daje snage – stoji u objavi.

PROČITAJTE JOŠ:

PRIJEDORČANIN ODBIO REPREZENTACIJU BIH: JA SAM SRBIN IZ REPUBLIKE SRPSKE

Janjuš, koji se juče vratio u rijaliti, verovatno nije obavešten o smrti jedne od njegovih najvernijih obožavateljki i pokretača fan grupa. Poznato je da je Janjuš bio u kontaktu sa svojim kraljicama, te će sigurno biti teško kada sazna za smrt J.Đ. Ova vest će sigurno ostaviti veliki uticaj na Janjuša, kao i na sve članove fan grupa, koji su delili istu strast prema njemu.
Podsetimo, Janjuš se prošle noći vratio na imanje u Šimanovcima, samo 19 dana nakon sahrane brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo u stanu.

republika.rs

PROČITAJTE JOŠ:

“TI SI MOJA PRETKOMORA” Marija Šerifović otkrila koliko je bliska sa ovom pjevačicom: Uputila joj prejake riječi, a za to ima poseban razlog