Početna Showbiz “TI SI MOJA PRETKOMORA” Marija Šerifović otkrila koliko je bliska sa ovom...

“TI SI MOJA PRETKOMORA” Marija Šerifović otkrila koliko je bliska sa ovom pjevačicom: Uputila joj prejake riječi, a za to ima poseban razlog

Pevačica Jovana Pajić danas proslavlja rođendan, a tim povodom Marija Šerifović joj se obratila najemotivnijim rečima.

Naime, poznato je da su Jovana i Marija godinama veoma dobre drugarice, a sada je Šerifovićka potvrdila koliko su bliske.

– Možda jesi Srnina srodna duša, ali si moja pretkomora. Srećan ti rođendan. Živa bila i zauvek srećna – poručila joj je Marija putem Instagram priče, aludirajući na prethodnu čestitku u kojoj je izvesna Srna napisala slavljenici da je njena srodna duša.

Inače, Jovanine i Marijine objave su ranije bivale veoma viralne na internetu, jer su njih dve kad se nađu zajedno toliko zabavne, što se i njihovim pratiocima na društvenim mrežama mnogo dopada.

PROČITAJTE JOŠ:

“KAŽNJENA SI SA 50 ODSTO OD PLATE” Željko Mitrović u uživo programu prekorio Jovanu Jeremić: Uradila si to bez moje saglasnosti…

Podsećanja radi, Marija je nedavno dobila sina Marija putem surogat majčinstva, a to je široj javnosti otkrila tek u decembru, kada je dečak rođen u Los Anđelesu.

Jovana je bila među Šerifovićkinim prijatljima koji su znali sve od prvog momenta kada je pevačica ušla u ceo proces kako bi se na ovaj način ostvarila kao majka.

Svi koji su znali, pružali su Mariji nesebičnu podšku i čuvali njenu tajnu sve do momenta dok sama nije donela odluku da obelodani da je dobila dete. Ona je takođe u decembru mesecu sa sinom i majkom Vericom doputovala iz Amerike u Srbiju, gde su svi jedva čekali da vide bebu.

blic.rs

PROČITAJTE JOŠ:

JOVANA JEREMIĆ NIJE JEDINA, LEI KIŠ TAKOĐE ODUZIMANO OD PLATE! Voditeljka kažnjavana više puta, a zbog ove priče je najgore prošla