Početna Showbiz Karleuša žestoko isprozivala Teu Tairović zbog nastupa na Trgu republike: „Nije smjela...

Karleuša žestoko isprozivala Teu Tairović zbog nastupa na Trgu republike: „Nije smjela da dobije šansu, ovo izgleda kao seoska zabava u Babinom zubu i kafanska tezga“

Pevačica Tea Tairović je za doček pravoslavne Nove godine nastupila na Trgu republike u Beogradu pred brojnom publikom.

Njen nastup sada je prokomentarisala Jelena Karleuša koja je za doček 2022. godine pevala ispred Narodne skupštine u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOK SNIMAK KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA! Fudbaleri ga na silu gurnuli ka njoj, ona krenula da ga ljubi, masa ljudi ih gledala

Naime, Jelena je na Instagramu podelila nečiju objavu na kojoj su jedna pored druge fotografije sa njenog i sa Teinog nastupa. Međutim, sudeći po komentaru, Karleuši se ovo nije dopalo.

„Ovo čak ne sme ni u istoj slici da stoji“, napisala je ona kratko i stavila emotikon koji se smrzava.

Međutim, Jelena se tu nije zaustavila, već je nastavila da objavljuje storije na kojima se vidi njen nastup ispren Narodne skupštine, iznoseći uvrede na račun drugih izvođača.

„Nikada nisam sebe poredila sa drugim izvođačima jer je to u svakom smislu neuporedivo, ali sam iskreno šokirana koliko oni koji (ne)zasluženo dobiju priliku da pevaju na Trgu republike ne poštuju ni šansu ni publiku ni mesto ni državu“, počela je Jelena.

„Dobiti priliku da nastupite ispred Skupštine ili na Trgu, velika je čast i odgovornost. Ali, umesto da daju sve od sebe da opravdaju poverenje grada, svedoci smo da mnogi pevači jednostavno nikada nisu smeli da dobiju šansu“, piše ona dalje.

„Poslednji doček Nove godine i nekako, ali doček srpske Nove godine na Trgu u Beogradu primer je kako ne treba. Beograđani zaslužuju mnogo više. Zaslužuju da im se pruži spektakl, trud, ideja, rad, momenat za pamćenje“, istakla je Karleuša, sada već jasno govoreći da misli na Teu Tairović, budući da je ona, zajedno sa Sašom Matićem, pevala na Trgu republike 13. januara.

PROČITAJTE JOŠ:

KARLEUŠI NE SMETA NI DEBELI MINUS! Pjevačica u nikad kraćem izdanju sa čizmama do pupka, a svima zaparao oči ovaj natpis (VIDEO)

„Trg grada je samo za one koji znaju da opravdaju svojim nastupom“, dodala je pevačica uz fotografiju sa svog nastupa.

Ipak, ni tu nije bio kraj, već je u narednom storiju poentirala.

„Nažalost, ne poštuju svi publiku na isti način, ne poštuju svi Beograd na isti način i ne vole svi Beograđane onako kako Beograđani zaslužuju. Beograd, trg ispred Skupštine ili ispred Narodnog pozorišta nikada više ne sme da izgleda kao seoska zabava u babinom zubu jer je Beograd evropska metropola. Nekima jednostavno nije mesto na Trgu republike jer to nije isto što i kafanska tezga“, zaključila je ona brutalno, a Tairovićeva za sada nije komentarisala ove opaske.

nova.rs

BONUS VIDEO: