Početna Vijesti UBICA SE SLOMLJEN OD TUGE I OČAJA U SUZAMA PREDAO POLICIJI: Izgovorio...

UBICA SE SLOMLJEN OD TUGE I OČAJA U SUZAMA PREDAO POLICIJI: Izgovorio je “pretešku rečenicu”, a čulo ga je više osoba

Ninoslav Dž. je usmrtio rođenog brata Stefana i sačekao pored njega da ga uhapse.

Ninoslav Dž.(28) iz okoline Žitorađe iz sela Držanovac, inače otac četvoro dece, ubio je na Badnje veče rođenog brata Stefana Dž. (22) udarcem sekirom u glavu. Čim je video šta je uradio jaukao je na sav glas što je ubio brata i njegovog sina doživotno ostavio bez oca.

PROČITAJTE JOŠ:

Prijovićka otkrila kako ju je FIlip rasplakao na svakom koncertu: ”Kada čujem u slušalici da mi to kaže, gotovo, ja tu gutam knedle”

Ninoslav je policiji rekao “Vodite me, ja sam ubio brata” – prepričao je R. S. za Republiku scenu kada je počinilac skrušeno čekao policiju nakon zločina za Badnje veče.

Stefan je sa suprugom Violetom dobio jedno dete
Braća su inače bila u sukobu i od detinjstva se nisu slagali. Sinoć su se sukobili pod dejstvom alkohola koji su konzumirali u šumi gde su išli da iseku badnjake i donesu ih svojim kućama.

– Braća su godinama imali razmirice i bili su u svađi. Sinoć su se obojica vratili iz sela sa zametnutim badnjacima tek kada se smrklo. Bili su pripiti i sukob je izbio. Stefan je prvi počeo svađu prema kazivanju meštana – rekao je R.S. nekadašnji predsednik mesne zajednice Držanovac, za Republiku.

PROČITAJTE JOŠ:

Ko je Sedin Lakača sa kojim je Ilma Karahmet bila 5 godina u braku: Ambiciozan u svom profesionalnom životu

Sukobu je prethodila lomljava prozora i pretnje na račun Ninoslavove žene kojoj je Stefan pretio klanjem i obreo se kod kuće brata sa kuhinjskim nožem.

– Ninoslav je otac četvoro dece i on je hteo da zaštiti svoju porodicu i ženu. Zgrabio je sekiru i krenuo na brata i ubio ga jednim udarcem sekire. Nastala je vriska, cika i žene i deca su istrčala da vide šta se dešava – rekao je naš sagovornik.

Stefan je bio nestašan, ali privržen sinu
Ninoslav je seo kraj ubijenog brata i plakao i tako ga je policija i zatekla.

– U momentu kada se sve događalo u kućama braće su bile njihove porodice i baba Slavica koja je odgajila Ninoslava i Stefana. Žene su zgrožene gledale krv koja se prolila i zvali su i Hitnu pomoć, ali spasa nesrećniku nije bilo. Ninoslav je policiji rekao “Vodite me, ja sam ubio brata” – prepričao je R. S. za Republiku ono što je čuo od meštana kojima su kazali očevici iz porodice.

PROČITAJTE JOŠ:

HAOS UŽIVO KOD JOVANE JEREMIĆ! Gost je postavio na mjesto: Ajde da neko nešto kaže sem tebe! Nije mu ostala dužna

Ubici je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i očekuje se njegovo saslušanje pred Višim javnim tužilaštvom u Prokuplju, kao i određivanje mere pritvora radi sprovođenja istrage i saslušanja svedoka.

republika.rs

BONUS VIDEO: