Početna Showbiz Ko je Sedin Lakača sa kojim je Ilma Karahmet bila 5 godina...

Ko je Sedin Lakača sa kojim je Ilma Karahmet bila 5 godina u braku: Ambiciozan u svom profesionalnom životu

U prvim danima 2024. godine, mediji su se više nego ikad raspisali o razvodu Ilme Karahmet.

Ovog puta, razlike u odnosu na prethodne godine su značajne jer postoje osnove da su ove priče istinite. Naime, Ilma i njen suprug Sedin Lakača su izbrisali sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, a on je čak Ilmu prestao i pratiti na ovoj društvenoj mreži. Njih dvoje su upravo na društvenim mrežama redovno objavljivali iznenađenja koja su jedno drugom priređivali i razne trenutke sreće.

Ilma je naprimjer u sedmom mjesecu 2020. godine uz njihovu zajedničku fotku iz dnevnog boravka koji odiše lijepom i prijatnom atmosferom napisala: “Danas slavimo 2 godine najsretnije, najiskrenije i najljepše ljubavi. Ponosna sam što te imam i što si uvijek tu uz mene. Hvala ti što postojiš i činiš moj život bogatijim!!! Volim te jedini moj”.

Sedin je Ilmi za rođendan redovno priređivao iznenađenja, a kroz te snimke koje su objavljivali vidi se koliko je ova mlada pjevačica izvrsnih vokalnih sposobnosti bila sretna i zaljubljena:

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandru Mladenović vatromet pogodio u vrat, pjevačica objavila fotke, evo kako sada izgleda

Činjenica je da Ilma nigdje nije išla bez supruga, a ovog puta je otputovala u Dubai u pratnji svog menadžera Dejana Malića, kojeg naziva prijateljem za vječnost. Ona je tamo proslavila Novu godinu, ali fotografije i snimke koje objavljue ne odaju naznake sreće jer na njenom licu nema osmijeha ni u najavi.

Da bismo provjerili ove spekulacije, pokušali smo kontaktirati Ilminog supruga, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Podsetimo, Ilma se udala za Sedina Lakaču iz Bugojna samo dva mjeseca prije nego što je postala punoljetna. Prije braka, Ilma je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa Sedinom. Mladi Bugojanac, pored toga što je bio svestran pratilac pjevačice kroz njena sva takmičenja i muzička putovanja, pokazao se i kao ambiciozan pojedinac u svom profesionalnom životu. Naime, Sedin je magistar sa diplomom Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu.

Ako se osvrnemo na godine njihovog braka, možemo zaključiti da su bili ogromna podrška jedno drugom. Ilma je u brojnim intervjuima naglašavala koliko joj je značilo Sedinovo razumijevanje, podrška i zaštita u životu.

Nakon pisanja o razvodu njih dvoje su objavili story. Sedin je pokazao gdje je i šta radi. Uz objavu fotografije unutrašnjosti džamije, napisao je On my way, što znači Na moj način. Iz ove fotografije vidimo da se on okrenuo vjeri. Ilma je objavila fotku sa glumcem Enisom Bešlagićem kojem je čestitala rođendan:

“Sretaj rođendan, sve najbolje od srca kroz život. Moj dragi Enise”.

Blic je prenio da je Ilma o razvodu kratko rekla “Nemam komentar, svoj privatni život bih ostavila da i dalje bude privatni”, kratko je poručila.

Sada, sa trenutnim događajima, javnost i dalje ostaje u neizvjesnosti dok se čeka bilo kakvo zvanično saopštenje ili potvrda o statusu njihovog braka i njihove petogodišnje ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE VANBRAČNI SIN HARI MATA HARIJA za kojeg svi kažu da je preslikani otac: Pričalo se da pjevač nije znao za njega, a ovo je prava istina