Početna Showbiz OVO JE VANBRAČNI SIN HARI MATA HARIJA za kojeg svi kažu da...

OVO JE VANBRAČNI SIN HARI MATA HARIJA za kojeg svi kažu da je preslikani otac: Pričalo se da pjevač nije znao za njega, a ovo je prava istina

Frontmen grupe “Hari Mata Hari”, pevač Hajrudin Varešanović, iz braka sa suprugom Aidom ima dvoje dece – sina Damira i ćerku Nađu, a ceo region je svojevremeno pričao i pisao o njegovoj aferi sa izvesnom Majom, sa kojom je dobio vanbračnog sina Maka koji veoma liči na njega.

Pevač se, naime, oženio svojom izabranicom Aidom kada je imao 19 godina, a dve godine kasnije dobili su ćerku Nađu. U jednom intervjuu on je priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) “OTIŠLA SAM DA PROVJERIM DA LI MI KĆERKA DIŠE” Luna Đogani u uključenju otkrila šta je doživjela

Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, koji kako mnogi komentarišu veoma liči na njega.

Iako su mediji decenijama pisali da je poznati sarajevski pevač za sina čuo znatno kasnije, te da je o njegov naslednik bio jedan od razloga za raspad njegovog prvog braka, Maja, majka Maka Varešanovića koja je bila u emotivnoj vezi sa Harijem iz koje se izrodio sin, za “Blic“ je svojevremeno otkrila istinu njihovog odnosa, te istakla da je pevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime, te da ju je Hari posećivao i obilazio, kao i to da su zajedno učestvovali u Makovom vaspitanju.

Mak se oženio 2017. godine, a pevač je bio glavni organizator venčanja.

blic.rs

PROČITAJTE JOŠ:

STRAŠNA TRAGEDIJA: Automobil sletio s puta, poginuo otac male djevojčice, supruga trudna sa drugim djetetom