Početna Vijesti Ovo je Stefan, osumnjičen da je sjekirom ubio brata na Badnje veče:...

Ovo je Stefan, osumnjičen da je sjekirom ubio brata na Badnje veče: Detalji jezivog zločina u selu

Strašan zločin odigrao se na Badnje veče u selu Držanovac kod Žitorađa. Kobne noći Stefan (21) je nakon svađe ubio sjekirom svog brata rođenog Ninoslava (27).

Braća su živjela u istom domaćinstvu sa svojim suprugama, djecom i babom. Kobnog dana, 6. januara, Stefan i Ninoslav su zajedno otišli po badnjak u selo kako običaji nalažu. Međutim, kada su se vratili kući sa badnjacima, oni su se posvađali, potukli i na kraju je došlo do krvoprolića, piše Kurir.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

HAOS UŽIVO KOD JOVANE JEREMIĆ! Gost je postavio na mjesto: Ajde da neko nešto kaže sem tebe! Nije mu ostala dužna

U trenutku ubistva u kući su bila djeca obojice braće, njihove supruge i baka Slavica.

Rođaci Džeferovića pričaju da je u dvorištu izbila žestoka svađa, kao i da se osumnjičeni Stefan najprije posvađao sa njihovim zajedničkim prijateljem, na kog je nasrnuo nožem, ali se on otrgao i pobjegao mu.

Nisam mogla da spriječim zločin! Stefan je prvo izvukao nož na prijatelja, pa kada je ovaj pobjegao, krenuo je na Ninoslava. Ninoslav je uspio da mu otme nož. Međutim, Stefan je onda dohvatio sjekiru i udario ga direktno u galvu – kaže kroz suze žena ubijenog Ninosalava, Tanja.

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se braća iz sela vratila pripita. – Prvo je Stefan počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je ja tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Ninoslav, da bi izbjegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Stefan krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo – kaže očajna žena koja sa ubijenim ima četvoro djece.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandru Mladenović vatromet pogodio u vrat, pjevačica objavila fotke, evo kako sada izgleda

Kako dalje kaže, sve se odigralo veoma brzo, tako da niko od njih nije stigao da reaguje.

Pokoškali su se, krenula je svađa, nismo mogli da reagujemo, nismo stigli. Doduše, tri žene s djecom su bile u kući u tom momentu. Užas jedan – kaže sagovornik Kurira.

Supruga ubijenog kaže i da je Stefan brata udario jednom sekirom i to u potiljak.

– Ninoslav je samo pao, a on je onda sjeo pored njega i počeo je da plače – dodaje supruga stradalog Ninoslava.

U komšiluku kažu da je osumnjičeni Stefan bio svađalica i prgav čovjek.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE VANBRAČNI SIN HARI MATA HARIJA za kojeg svi kažu da je preslikani otac: Pričalo se da pjevač nije znao za njega, a ovo je prava istina

Čuli smo da je ranije i prema supruzi bio nasilan. Za raziku od njega, nastradali Ninoslav je bio vrijedan i domaćin – kaže komšija i dodaje da je Ninoslav za tri godine uspio da napravi novu kuću za njega i porodicu.

Ranije su svi živjeli u staroj kući u dvorištu, ali je Ninoslav u istom dvorištu uspio da napravi novi dom za sebe, svoju ženu i djecu. Nedavno se uselio u novu kuću. Umjesto da uživa sa svojom porodicom ovo ih je sada zadesilo – pričaju šokirane komšije.

Nakon što je policija izašla na lice mjesta, Stefan je uhapšen i određena mu je mjera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Od ubijenog Ninoslava juče su se opraštali prijatelji i porodica.

– Jedan život je večeras otišao, neka te brate čuvaju anđeli čuvari. Sada si na nebu, otišao si daleko – napisao je jedan rođak i dodao “tužno”.

Telegraf.rs/Kurir.rs

BONUS VIDEO: