Početna Vijesti SESTRA KOSTE KECMANOVIĆA SVE VRIJEME POKAZIVALA VIŠE LICA! Otkrivena istina o djevojčici...

SESTRA KOSTE KECMANOVIĆA SVE VRIJEME POKAZIVALA VIŠE LICA! Otkrivena istina o djevojčici koja se dugo krila – Nije se isto ponašala pred odraslima i pred djecom

Isplivale tajne porodice Kecmanović, i zbog Kostine sestre roditelji pravili probleme u školi.

U postupku protiv porodice Kecmanović, Miljane i Vladimira, roditelja dečaka-ubice Koste Kecmanovića, roditelji nedužnih žrtava izneli su niz detalja i činjenica koji ukazuju na to da je masovni ubica odrastao u disfunkcionalnoj porodici, a kako je rekao Zoran Marinović, otac ubijene Katarine Martinović, problemi su se javljali i sa Kostinom sestrom.

PROČITAJTE JOŠ:

“MILJANA I VLADIMIR KECMANOVIĆ SU KOD DJECE U STAN DOVODILI LJUBAVNIKE – to je od malog napravilo ubicu”! Šok izjava na suđenju roditeljima dječaka-ubice!

– Predistorija ovog događaja sa Kecmanovićima je da je otac jednom roditelju iz odeljenja njihove ćerke pretio polugama moći i da će mu oduzeti dete. To se desilo kada je taj čovek reagovao rekavši da ćerka Kecmanovića ne može da bude predsednik razreda njegove ćerke jer je i lično nju maltretirala. To je napisao u viber grupi, ali su svi ignorisali poruku – ispričao je Martinović.

Zoran Martinović je rekao da se to dogodilo 2022. godine kada su njegova ćerka i ćerka Kecmanovića pohađale četvrti razred. Objasnio je da se Vladimir Kecmanović ponašao nadobudno ističući svoj status moćnog lekara, kao i da je vršio pritisak na okruženje sprovodeći samovolju u očiglednoj nameri da svoju decu istakne u prvi plan, prvo sina, a potom i ćerku.

PROČITAJTE JOŠ:

BRAT FATIME KARIĆ, KOJOJ JE MUŽ DOVEO UKRAJINKU U KUĆU Dobio sam zabranu prilaska, priznajem rekao sam im: “Sve ću vas zaklati!”

Rekao je da je saznao da je Kosta za promenu smene naveo razlog da se u okruženju u kojem je proveo šest godina ne oseća dobro i da je zanemaren i zapostavljen.

– Zašto se onda tim protiv nasilja i psiholog nisu time bavili. Iz svih spisa i snimaka iz istrage vidim da u toj porodici nije postojala nikakva emotivna povezanost. Ćerka je u svom odeljenju imala probleme, pokazivala je različita lica. Pred odraslima je bila tiha i gledala u pod, a pred decom… – ispričali su roditelji Kecmanovićevih žrtava dopunjavajući se međusobno.

Kako smo već ranije pisali, kružile su glasine o mešanju roditelja Koste i njegove sestre u poslovanje škole od čije direktorke je zahtevao poseban tretman za svoju decu. Godinu ili dve pred masakr sina Miljana Kecmanović se prijavila za savet roditelja kao predstavnik odeljenje svog mlađeg deteta, devojčice koja je tri godine mlađa od Koste.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE VANBRAČNI SIN HARI MATA HARIJA za kojeg svi kažu da je preslikani otac: Pričalo se da pjevač nije znao za njega, a ovo je prava istina

republika.rs

BONUS VIDEO: