Početna Vijesti “MILJANA I VLADIMIR KECMANOVIĆ SU KOD DJECE U STAN DOVODILI LJUBAVNIKE –...

“MILJANA I VLADIMIR KECMANOVIĆ SU KOD DJECE U STAN DOVODILI LJUBAVNIKE – to je od malog napravilo ubicu”! Šok izjava na suđenju roditeljima dječaka-ubice!

O devijantnim odnosima koji su vladali u porodici Kecmanović, progovorili roditelji žrtava masakra.

Roditelji dece koju je 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar”na školskom času ubio iz očevog pištolja školski drug Kosta Kecmanović, tada star samo 13 godina, trude se da dokuče šta je jedno dete dovelo do ruba. Do njih dolaze različite glasine koje oni međusobno razmenjuju, a neke su predočili na sudu gde su svedočili o svom bolu i patnji koje su doživeli saznanjem da su ostali bez dece.

PROČITAJTE JOŠ:

POGINUO MAJSTOR SUAD KOJEG JE CIJELI GRAD CIJENIO: PRIJATELJI I SUGRAĐANI U ŠOKU

Anđelko Aco Aćimović otac devojčice Angeline Aćimović koju je školski drug pogodio hicima u glavu i koja se 12 dana borila za život i podlegla povredama 15. maja, ispričao je pred sudom u petak sa koliko bola se nosi. Njemu je stalo da sazna istinu, a do njega je doprla vest da je otac zločinca, inače doktor radiolog veliki ženomrzac.

– Jedna medicinska sestra mi je rekla da je ranije radila sa doktorom Vladimirom Kecmanovićem i da je mislila da će sve da ih pobije, pošto je toliko bio grub prema ženama. Iz porodice je izašla ta ideja da pobije devojčice, osam ih je ubio. Kosta je bio i u jednoj grupi koja je mrzela žene. To devijantno ponašanje je od oca krenulo i još majka koja to ne vidi i ne reaguje – rekao je Aćimović.

Uprkos protivljenju sudije da se iznose detalji vezani za privatni život tuženih stranaka, bračnog para Kecmanović, a koji nisu u direktnoj vezi sa zločinom njihovog sina, odnosno bola, patnje i straha koji su oni preživeli zbog smrti bliske osobe, svog deteta, ranjeni i očajni otac je ispričao da su u porodici Kecmanović vladali čudni odnosi.

– Svako je u njihovoj porodici dovodio svog partnera na očigled sina. To je doprinelo da taj mali bude povučen i da radi to što radi. Da bude pripremljen kao profesionalni vojnik, a naročito ta njegova psihološka priprema – istakao je Aćimović.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) “OTIŠLA SAM DA PROVJERIM DA LI MI KĆERKA DIŠE” Luna Đogani u uključenju otkrila šta je doživjela

Na kraju, Angelinin otac je izrazio sumnju da je dečak ubica instruisan da napravi masakr:

– Nijednog ličnog motiva nije bilo za to što je učinio, niti je on to rekao. Nije bilo vršnjackog nasilja kako se pričalo, a što je nas vređalo. Mislim i da mu je neko rekao da napravi taj famozni spisak.

republika.rs

BONUS VIDEO: