Početna Showbiz VELIKA SREĆA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Prvi susret dede i unuka: Rajko...

VELIKA SREĆA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Prvi susret dede i unuka: Rajko za malog Marija donio vrijedan poklon! Njegovi prvi utisci

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine. Naime, surogat majka rodila je njenog sina Marija, koji je postao centralna figura u porodici Šerifović.

PROČITAJTE JOŠ:

Marija Šerifović pokazala rezultate incidenta: U 2024.-tu smo ušli zamalo bez oka, otvoreni prelom, sa malo zapaljene opreme od petardi…

I dok se pevačicina majka Verica uselila kod ćerke kako bi joj bila na raspolaganju za pomoć oko dečaka, u posetu mališanu došao je i ponosni deda Rajko Šerifović.

– Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu – kaže izvor.

Inače, Rajko Šerifović podelio i prve utiske nakon rođenja mališana.

PROČITAJTE JOŠ:

“ŽELIM DA SE ZNA DA JE…” Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon skandala u Zenici! Region bruji a evo šta pjevačica kaže (VIDEO)

– Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda – rekao je ponosni deda tada.

kurir.rs