Početna Showbiz Marija Šerifović pokazala rezultate incidenta: U 2024.-tu smo ušli zamalo bez oka,...

Marija Šerifović pokazala rezultate incidenta: U 2024.-tu smo ušli zamalo bez oka, otvoreni prelom, sa malo zapaljene opreme od petardi…

Doček Nove godine u Zenici, koji je trebao biti veselo okupljanje uz nastup popularne pjevačice Marije Šerifović, završio je neočekivano uzburkanom situacijom. Naime, tokom njenog nastupa, jedna grupica je počela bacati petarde na pozornicu, što je dovelo do prekida izvođenja koncerta.

Pjevačica je nekoliko puta upozorila tu grupicu u publici da prestane s bacanjem petardi, ali nisu je poslušali. Kako bi sačuvala sigurnost svoje ekipe i sebe, Marija Šerifović je bila primorana prekinuti nastup i obratiti se prisutnima.

“Dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizini te osobe zna tko je ona, pa je nađite i je*ite joj vi mater poslije, OK?”, izjavila je pjevačica uz očigledno razočaranje zbog narušenog trenutka radosti.

Uprkos incidentu, Marija Šerifović se zahvalila publici i rekla: “To je sada manje važno. Bila je čast i zadovoljstvo pjevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije dogodila. Pravit ću se da se nije dogodila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali pustimo to na stranu.” – prenio je Avaz.

A danas je jedina evrovizijska pobjednica iz Srbije ipak na svom Instagram nalogu pokazala rezultate nemilog događaja i napisala:

“Fa..ng 2023. U 2024.-tu smo ušli zamalo bez oka, sa malo zapaljene opreme od petardi, jedan otvoreni prelom, ali nas ništa slomiti neće”.

Uprkos svemu ovome zaključila je da joj je bilo prelijepo u Zenici.

Marija Šerifović, koja je nedavno postala majka putem surogat majke iz SAD-a, na Instagramu se često diči svojim sinom. Nakon incidenta, oglasila se na društvenim mrežama, izražavajući zahvalnost što je bila dio dočeka Nove godine u Zenici, unatoč neugodnostima koje su se dogodile.

POVEZAN VIDEO: