Početna Showbiz “ŽELIM DA SE ZNA DA JE…” Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon skandala...

“ŽELIM DA SE ZNA DA JE…” Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon skandala u Zenici! Region bruji a evo šta pjevačica kaže (VIDEO)

U videu objavljenom nakon kontroverznog dočeka Nove godine u Zenici, gdje je Marija Šerifović prekinula nastup zbog bacanja petardi na pozornicu, pjevačica se oglasila s porukom za svoje pratioce i sve one koji su sa njom proslavili ulazak u 2024.-tu godinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Marija Šerifović pokazala rezultate incidenta: U 2024.-tu smo ušli zamalo bez oka, otvoreni prelom, sa malo zapaljene opreme od petardi…

U kratkoj, ali emotivnoj video poruci, Marija je izrazila zahvalnost publici i istakla svoje zadovoljstvo što je bila dio dočeka Nove godine unatoč neugodnostima koje su se dogodile. Pjevačica je naglasila da je željela podijeliti svoje iskustvo s onima koji su je podržavali, unatoč incidentu koji je umanjio radost trenutka.

Ispod u videu polušajte Marijinu poruku:

Ovom porukom, pjevačica je jasno stavila do znanja da neće dopustiti da negativne situacije naruše njen entuzijazam i radost izvođenja pred svojom publikom. Bez obzira na incident, Marija Šerifović ostaje posvećena svojim obožavateljima, naglašavajući da su njihova podrška i ljubav ono što čini svaki nastup posebnim.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA JANJUŠEVA POTRESNA ISPOVIJEST NAKON SAMOUBISTVA BRATA MIHAILA! Otkrio da li je našao oproštajno pismo i šta je istina o njihovoj svađi