Početna Showbiz “PRESJELA MI JE NOVA GODINA!” LUNA ĐOGANI BIJESNA JER JE PROSLAVA POŠLA...

“PRESJELA MI JE NOVA GODINA!” LUNA ĐOGANI BIJESNA JER JE PROSLAVA POŠLA NAOPAKO

Jutjuberka Luna Đogani je danima unazad apelovala na javnost da se u novogodišnjoj noći ne bacaju petarde i ne puštaju vatrometi budući da se životinje jako plaše ovakvih zvukova, ali ništa nije urodilo plodom.

PROČITAJTE JOŠ:

MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC? “Marija Šerifović me je osmjelila na taj korak, nekako me je razdrmala…

Nakon što su tačno u ponoć počeli da se, uz mnogo buke, puštaju vatrometi i bacaju petarde, Lunin kućni ljubimac – pas Loli nije mogao da se smiri, te je Đoganijeva poslala još jednu javnu poruku, ovog puta iz kupatila, u kom je pokušavala da umiri prestravljenog psa.

– Srećna Nova, koja mi presedne uglavnom zbog vatrometa i petardi, kojima ne vidim svrhu, kao da ne može bez toga da se slavi, ali okej. Srećna Nova, da ste svi živi i zdravi – poručila je jutjuberka.

Luna, inače, godinama unazad oduševljava javnost jer koristi svoju prisutnost u medijima kako bi skrenula pažnju na važna društvena pitanja, pri čemu prednjače zaštita životinja i borba protiv negativnosti na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Marija Šerifović pokazala rezultate incidenta: U 2024.-tu smo ušli zamalo bez oka, otvoreni prelom, sa malo zapaljene opreme od petardi…

pulsonline.rs