Početna Showbiz MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC? “Marija Šerifović me je osmjelila na taj korak,...

MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC? “Marija Šerifović me je osmjelila na taj korak, nekako me je razdrmala…

Milan Milošević, voditelj rijalitija “Elita” otvorio je dušu o svim aktuelnim temama koje se tiču njegovog života i izneo svoje ciljeve koje želi da ostvari u 2024. godini.

PROČITAJTE JOŠ:

“S GOCOM SAM PRVI INTIMNI ODNOS IMAO U DOMU SINDIKATA” Marinković ocrnio pjevačicu: Navatao sam je s drugim muškarcem na djelu!

Voditelj je na početku otkrio da li ima neku neostvarenu želju koju bi voleo da ispuni u 2024. godini:

– Svakako je to rad na sebi, međutim najviše bih voleo da mi se jedna želja ostvari u naredne tri godine, a to je da se ostvarim u ulozi oca i sve više razmišljam o surogat majci. Od kako se Marija Šerifović osmelila na taj korak nekako me je razdrmala i probudila u meni taj neki očinski instinkt – rekao je Milan, pa progovorio o planovima za 2024. godinu:

PROČITAJTE JOŠ:

OPA! Neda Ukraden uživa u društvu misterioznog muškarca, evo gdje su uhvaćeni i šta su uradili! Sve im je potaman! PAPARACO

– Imam dosta planova ali to otom potom. Što se tiče privatnih planova želim više da se pozabavim svojim zdravljem i da što više vremena provodim sa majkom, da je dovedem ponovo za Beograd i da živi opet kod mene. Takođe bih voleo da naučim još jedan strani jezik pa ću vam se eto javiti na tom jeziku sledećeg puta – priznao je Milan.

Kurir / Preneo: Lazar Stanušić / Blic / Pink