Početna Showbiz OPA! Neda Ukraden uživa u društvu misterioznog muškarca, evo gdje su uhvaćeni...

OPA! Neda Ukraden uživa u društvu misterioznog muškarca, evo gdje su uhvaćeni i šta su uradili! Sve im je potaman! PAPARACO

Neda Ukraden, koja će u novogodišnjoj noći nastupati u Petrovcu na moru u Crnoj Gori, poslednji dan u staroj godini uživa sa misterioznim muškarcem.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkriveno zašto je Benzema napustio Saudijsku Arabiju i već je poznata njegova sudbina

Naš paparaco ju je uhvatio kako uživa u društvu markantnog javnosti nepoznatog čoveka. Njih dvoje su najpre uhvaćeni u jednom restoranu na rucku, gde su na kraju i nazdravili.

Posle su izašli na svež primorski vazduh, a Neda je prelepo vreme iskoristila da napravi selfi, dok je muškarac umesto u pogledu na more, uživao u Nedi.

Par je zatim seo u kola i uputio se u nepoznatom pravcu. Neda je sve vreme izgledala srećno, nije skidala osmeh sa lica a svi se pitaju da li je nova ljubav na pomolu.

Podsetimo, Neda je u septembru ove godine objavila autobiografiju, gde je opisala sve svoje ljubavi, a javnost je bila iznenađena romansom sa Sašom Popovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ SE POTRESNIM RIJEČIMA OBRATIO PREMINULOM BRATU MIHAILU! Fotografija koju je objavio mnoge će rastužiti: Ljepoto moja…

Iako su emocije između njih bile stvarne i iskrene, Neda je u knjizi otkrila da su Saša i ona u tom trenutku bili dva sveta, a smetalo joj je i to što je Popović obožavao da flertuje.

Kurir.rs