Početna Rijaliti “ŠTA PRAVIŠ OD SVOG ŽIVOTA?!” Mionini roditelji žestoko osudili kćerku zbog veze...

“ŠTA PRAVIŠ OD SVOG ŽIVOTA?!” Mionini roditelji žestoko osudili kćerku zbog veze sa Ša: Oženjeni čovjek te tjera na odnose i ponižava

Porodica Mione Jovanović ušla je u Belu kuću i tom prilikom su je žestoko iskrikitovali zbog veze sa znatno starijim reperom, Nenadom Aleksićem Ša.

– Šta to praviš od svog života? Govori ti šta da radiš, uništava ti stvari i govori gde da gledaš – kazala je Mionina majka.

– To nije moj sat – kazala je Miona.

PROČITAJTE JOŠ:

“BABA TI ČEKA NOVU GODINU U BOLNICI ZBOG ŽVALAVE!” Anđelini roditelji bijesni na nju zbog veze sa ženom: Moraćeš da ideš u policiju!

– Odakle ti informacija da te je ostavio dečko? Ti si sa oženjenim čovekom. Da li si svesna šta radiš? Ponižava te, tera te na odnose. Ostavila si osobu poput onog momka, zbog koga? – upitala je Mionina mama.

– Ja ne znam šta se sa tobom dešava – dodao je njen otac.

PROČITAJTE JOŠ:

HAOS U ŠIMANOVCIMA! Anitina majka ušla i napala Matoru, žestok obračun! “Šta je bilo? Šta je problem?!” Obratila se i Anđelu!

– Ša psuje tvog brata, majku i oca. Rekao je ”je*em ti brata, mamu i oca”. Evo ti sad vunica, da se ne bi posle kajala. Osvesti se što pre. Ako te javno ponižava, šta ćše ti raditi u četiri zida? Psuje ti porodicu, a ti prelaziš preko svega – rekla je Mionina majka.

S druge strane, otac Nenada Aleksića Ša, javno je podržao njegovu vezu sa Mionom i dao svoj blagoslov.

Kurir.rs/Pink/Prenela: K.M.