Početna Rijaliti “BABA TI ČEKA NOVU GODINU U BOLNICI ZBOG ŽVALAVE!” Anđelini roditelji bijesni...

“BABA TI ČEKA NOVU GODINU U BOLNICI ZBOG ŽVALAVE!” Anđelini roditelji bijesni na nju zbog veze sa ženom: Moraćeš da ideš u policiju!

Anđelu Šparavalu posetila je porodica u Eliti, a tom prilikom brat i majka nisu krili nezadovoljstvo zbog veze sa Bojanom Pavlović.

Oni su joj poručili da je u Eliti pokazala sve najgore, te i da njen brat ne ide u školu od sramote.

– Đole neće da ide u školu, od stresa šta sve radiš. Je l nas mrziš Anđela? – upitao je otac Anđelu.

– Šta nam to radiš, kako možeš – upitala ju je majka.

– Sve si izgubila. Brat ne zna šta da radi, neće da ide u školu zbog tebe – dodala je njena majka.

– Ona nije ispoštovala našu čestitku, svaki normalan roditelj bi tako reagova – dodala je Anđela.

– Što si zanemela? Slađo ja tebe moram da zagrlim, pričala si joj kao majka, ovo ti neću zaboraviti, sve sam slušala. Divni su ti roditelji, divna si – rekla je Anđelina majka i sve vreme plakala dok je grlila Slađu.

PROČITAJTE JOŠ:

MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC? “Marija Šerifović me je osmjelila na taj korak, nekako me je razdrmala…

– Sve sam pokušala, nisam uspela – govorila je Slađa i plakala sve vreme.

– Ja Bojanu ne želim da vidim, a Luka tebi svaka čast, sjajan si momak – rekla je Aleksandra Luki Majčici.

– Čega se plašiš Anđela? Je l ti neko nešto branio? Je l te neko tukao? Ostavila si sjajnog momka, ljudi te se gade, je l tebi treba ova žvalava, je l tebi to nije bolesno – upitalo ju je otac.

– Jesi ti normalna, vidi ove muškarčine? – upitala je majka Anđelu.

– Brat ti ne ide u školu od sramote. Šta si uradila bre, ti si bila animatorka, deca te vole, šta je ovo, ušao đavo u tebe. Gledamo te bre na strimovima a ti potenciraša ono, nećeš imati gde da se vratiš – govorila je Anđelina majka.

PROČITAJTE JOŠ:

Fenomenalna objava za kraj godine: Sprema se revanš Mejvedera i Pakjaa

– Mama – plakala je Anđela.

– Slađo dođi.. Ovo ti je jedini prijatelj u kući, ova žena. Slađo sve sam čula, ti si sjajna, hvala ti na svemu. Gleda te deda, inspektor, policajac, i posle svega ćeš morati da ideš u policiju da kažeš da te niko nije tukao u Sarajevu, problem si napravila mnogima, policija je dolazila – rekao je Anđelin otac..

– Mićo tebi svaka čast za sve – govorila je Aleksandra.

– Ona je meni govorila da ste je tukli sve vreme – dodao je Mića.

– Šta ti se desilo? Nećeš me videti u životu, reci mi sve u životu, jel ti preča ona ili porodica? Kunem ti se u Đoleta, nećeš me videti. Kačavendi i Aneli hvala na svemu, divne ste osobe. Ona ima menustruaciju kao i ti, tebi treba muško. Ona igra rijaliti sa tobom – govorila je Anđelian majka.

– Ona sa škrbavim zubima, Nikola mi je rekao da te sklonim od te. Saberi se devojko. Nećeš me videti, šta si nanela bratu, baba ti je u bolnici zbog tebe, ne znam da li će da preživi – dodala je Aleksandra.

– Hoću kući – plakala je Anđela i grlila majku.

– Šta ćeš kući sada? Što si lagala, ovo je život nečiji, imaš kući sve. Ona nema šta da izgubi, a ti si izgubila sve. Je l se plašiš Bojane? Priznaj mi, baba ti čeka novu godinu u bolnici, svaki put se onesvesti kada te vidi sa onom sa škrbavim zubima, a podržavala te je, gledaj na šta ličiš. Nemaš mrlju u životu – upitala je Aleksandra.

– Morala sam da pričam – rekla je Anđela.

Sine, ja te sada pitam, prirodno je da budeš da dečkom, Luka je divan momak. Ko ti šta brani u žiovtu, što lažeš. Ostomi da pričaš za sve, sve normalno si imala. Zakuni se u babu da nećeš više – govorila je Aleksandrina mama,

– Kunem se u baku, neću više. Šta je sa Đoletom – dodala je Anđela u suzama.

– Nije hteo da dođe. Sine nemoj više moli te mama – dodala je Aleksandra.

Kurir.rs/Pink/Prenela: K.M.