Početna Rijaliti HAOS U ŠIMANOVCIMA! Anitina majka ušla i napala Matoru, žestok obračun! “Šta...

HAOS U ŠIMANOVCIMA! Anitina majka ušla i napala Matoru, žestok obračun! “Šta je bilo? Šta je problem?!” Obratila se i Anđelu!

Majka Anite Stanojlović ušla je na imanje u Šimanovcima i suočila se sa Jovanom Tomić Matorom, prilikom čega je došlo do žustre rasprave.

Angelina je javno istakla da nikada nije uzimala novac od Anitine bivše partnerke, Matore.

PROČITAJTE JOŠ:

“S GOCOM SAM PRVI INTIMNI ODNOS IMAO U DOMU SINDIKATA” Marinković ocrnio pjevačicu: Navatao sam je s drugim muškarcem na djelu!

– Šta je bilo? Ova je ovde došla da se svađa. Šta je problem? – upitala je Matora.

– Nikakve pare nije davala Matora – kazala je Anita mama.

– Angelina, nećeš ti ući ovde, koliko god se trudila – rekla je Matora.

– Ne možeš da pričaš da si me vodila po ručkovima – rekla je Anitina mama.

– Vodila sam te, jesam. Kad sam bila bankomat, odgovaralo ti je. Vodila sam te svuda sa nama i plaćala – rekla je Matora.

– Anita, niko ti nije prijatelj osim Miće. Anđelo, želela sam da budem žustrija prema tebi, ali ne želim sad, jer te napadaju mnogi ovde. Se*s bez veze ne podržavam. Ne podržavam jer hodaš skoro pa gola ovde, imala si dve veze, gledfala filmove, iz kuće izlazila nisi. Anđelo te je dobro posavetovao. Tvoj brat je jedan od najboljih matematičara, ne može niko ovde da ga blati, kao ova(Matora) što je radila. Jednom sam bila u Beogradu, pa sam svratila na ručak. Ko je rekao da ja želim da se preselim u Beogorad? – kazala je Anitina mama.

– Matora i ja smo o tome pričale – kazala je Anita.

PROČITAJTE JOŠ:

MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC? “Marija Šerifović me je osmjelila na taj korak, nekako me je razdrmala…

– Nisi ti tipovala Matoru, nego ona tebe, a to će se i dokazati. Ona je govorila da je ona nju izdržavala, a zaboravlja da smo mi živeli i bez nje. Koje pare sam ja uzela, koje pare? Je l’ si svesna da te Đedović pljuje, a ti ga pitaš za savet – upitala je Anitina mama.

Kurir.rs/Pink/Prenela: K.M.