Početna Vijesti ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO GAŠENJE RIJALITIJA: Vlasnik Pinka saopštio važnu odluku

ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO GAŠENJE RIJALITIJA: Vlasnik Pinka saopštio važnu odluku

Vlasnik Pink Media Gruop saopštio je da će u budućnosti doći do gašenja rijaliti programa na televiziji Pink!

Željko Mitrović vlasnik Pink Media Group juče je imao obraćanje povodom novogodišnje žurke koju je organizovao na Dedinju u zgradi Pink televizije, gde je govorio o promenama koje planira na svojoj televiziji.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠA NAKON TRAGEDIJE ČEKA NOVI HAOS: Ova informacija će mu dodati so na ranu

Pored toga što je Željko najavio jako brzo novu televiziju i velike projekte, on je saopštio da će na Pinku uskoro doći do izmene programa jer, kako on govori, vreme rijalitija polako nestaje, pa će shodno tome doći i do završetka takve vrste programa na televiziji Pink.

– Što se tiče sledeće televizijske sezone, vraćamo se tvrdoj, čvrstoj produkciji, jer vreme rijalitija polako nestaje – rekao je Mitrović i dodaje da je vreme kada će televizija Pink prestati da emituje rijalitije veoma blizu.

Ova informacija iznenadila je ljude na društvenim mrežama, koji vole i prate rijaliti, pa se dosta priča i komentariše odluka koja je saopštena. Željko Mitrović još uvek nije najavio tačan datum, niti godinu u kojoj će prestati da se emituje ovakav format, a njegovo saopštenje šokiralo je brojnu publiku.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ UŠAO U STAN GDJE MU SE UBIO BRAT: Šta je tamo zatekao ga je slomilo na komade, u suzama izletio napolje

Željko Mitrović je takođe u obraćanju na Pinku saopštio da će započeti proizvodnju sopstvenog šou programa, koji će imati jako veliku raznovrsnost. Još uvek nije poznato o kakvom programu je reč, ali će sigurno biti veliko iznenađenje za celokupnu publiku koja uživa da prati Pinkov program i sadržaj.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ POKOJNOM BRATU POSVETIO OVE POTRESNE STIHOVE – SVE BI DAO DA VRATI VRIJEME…(FOTO)

republika.rs