Početna Vijesti JANJUŠ UŠAO U STAN GDJE MU SE UBIO BRAT: Šta je tamo...

JANJUŠ UŠAO U STAN GDJE MU SE UBIO BRAT: Šta je tamo zatekao ga je slomilo na komade, u suzama izletio napolje

Potresne scene ga slomile na komade!

Mihailo Janjušević, brat poznatog učesnika rijaliti programa “Elita”, Marka Janjuševića Janjuša, nedavno je preminuo nakon što je odlučio da okonča sopstveni život. Prema najnovijim informacijama, Janjuš je posetio stan pokojnog brata nakon smrti, gde je preuzeo i spakovao sve njegove lične stvari pre nego što se vratio u njihovo rodno Prijepolje.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO SU POSLJEDNJE RIJEČI MIHAILA JANJUŠEVIĆA O JANJUŠU PRIJE TRAGEDIJE: Preklinjao da ga svi ostave na miru

– Janjuš je jedva smogao da ode u stan gde je njegov brat Mihajlo izvršio samoubistvo. On je došao po njegove stvari, sve popakovao i vratio se u Prijepolje – priča izvor, prenosi Blic, te dodaje:

– U jednom trenutku dok je uzimao Mihajlove stvari, setio se brojnih uspomena, pa se slomio i zaplakao. Nije izdržao…

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ POKOJNOM BRATU POSVETIO OVE POTRESNE STIHOVE – SVE BI DAO DA VRATI VRIJEME…(FOTO)

Podsećanja radi, jedan od najpotresnijih momenata na sahrani pokojnog Mihaila bio je trenutak kada je Janjuš skočio na sanduk kako bi se oprostio od svog brata, a potom odlučio da kao poslednje zbogom skine sat sa svoje ruke i baci ga bratu u raku, da mu se nađe gore, na onom svetu.

– Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu – poručio je Janjuš i bacio svoj sat u raku.

Inače, kako saznajemo od pouzdanog izvora, radi se o satu skupocene marke “Hublot”, koji je bivši košarkaš pazario u Nemačkoj, dok je držao kafić u Ofenbahu, i to za neverovatnih 5.000 evra.

– Radi se o specifičnom satu poznatog brenda “Hublot”, koji vredi oko 5.000 evra. Koliko znam, Janjuš je ovaj sat kupio u Nemačkoj, tačnije u Ofenbahu, gde je držao kafe-restoran. Taj biznis mu je išao dobro nekih sedam, osam meseci, zaradio je dobre pare, te je zbog toga i odlučio da časti sebe skupocenom “čukom” – ističe dobor upućeni izvor za Republiku.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠA NAKON TRAGEDIJE ČEKA NOVI HAOS: Ova informacija će mu dodati so na ranu

republika.rs