Početna Vijesti JANJUŠA NAKON TRAGEDIJE ČEKA NOVI HAOS: Ova informacija će mu dodati so...

JANJUŠA NAKON TRAGEDIJE ČEKA NOVI HAOS: Ova informacija će mu dodati so na ranu

Bivši košarkaš ni ne sluti šta mu se radi iza leđa dok prolazi kroz najteže dane u životu!

Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo. Janjuš je noć pred sahranu stigao u Prijepolje sa telom svog pokojnog brata. Juče je održana sahrana, sa koje je Republika donela ekskluzivan materijal, a potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu.

BONUS VIDEO:

Otkako on nije deo “Elite” mnogi komentarišu ponašanje Aneli Ahmić, za koju su počeli da sumnjaju stanari imanja u Šimanovcima da je bivšeg košarkaša koristila samo kako bi bila popularna i vodeća priča u rijalitiju.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ POKOJNOM BRATU POSVETIO OVE POTRESNE STIHOVE – SVE BI DAO DA VRATI VRIJEME…(FOTO)

Marko Đedović nakon emisije “Pitanja gledalaca” komentarisao je ponašanje Aneli i otkrio da mu je u jednom trenutku priznala da se od njega ohladila, nakon čega više nije verovao u njena osećanja. Marko je Matoroj izneo šok detalje koje je sklopio, pa rekao kako bi voleo da uđe Marko Marković, jer misli da bi Aneli bacila oko na njega jer sumnja da joj se dopao i Anđelo Ranković.

– Došla je i rekla: “Ne mogu više sa Janjušem, situacije su me ohladile”, a Milena i ja se pogledamo i ne verujemo šta ona priča. Ja ne znam šta onda radi, meni je to klasično igranje rijalitija. Ja bih sad na celu priču roknuo Marka Markovića i to ne mislim na Anitu, nego na Aneli. Ona je klimava i mogu da joj se svide ti lepuškasti – govorio je Marko Đedović sinoć u hotelu “Zadruga”.

Još uvek nije poznato da li će i kad Janjuš da se vrati u Elitu, ali mnogi komentarišu da će mu trenutno stanje dodatno otežati ako se ispostavi da je Marko u pravu i da je Aneli igrala rijaliti sa njim zbog popularnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO SU POSLJEDNJE RIJEČI MIHAILA JANJUŠEVIĆA O JANJUŠU PRIJE TRAGEDIJE: Preklinjao da ga svi ostave na miru

republika.rs