Početna Vijesti MI SMO KRIVI ŠTO SE MIHAILO UBIO: Poruka nakon samoubistva Janjuševog brata...

MI SMO KRIVI ŠTO SE MIHAILO UBIO: Poruka nakon samoubistva Janjuševog brata otkriva istinu koja ledi krv u žilama! (FOTO)

Poruka nakon samoubistva Janjuševog brata otkriva istinu koja ledi krv u žilama!

Rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠEV BRAT IMAO POSLJEDNJU ŽELJU: Oglasio se zadnji put prije nego što je presudio sebi (FOTO)

Inače, kako smo već pisali, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi “Onlifans” na kojoj objavljuje provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljnu svote novca. Zbog toga je često bio ismevan na društvenoj mreži Tviter od strane drugih korisnika, koji sada, po svemu sudeći, krive sebe za njegovu smrt.

– Imam osećaj da smo mi tviteraši pomalo krivi jer smo ga zaje*avali prošli mesec… Počivaj u miru – napisao je jedan od korisnika pomenute mreže.

Podsećanja radi, tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio. Prema poslednjim informacijama, naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdio uzrok njegove iznenadne smrti.

PROČITAJTE JOŠ:

PORODICA MIHAILA JANJUŠEVIĆA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Nakon sahrane sve objavljeno javno

republika.rs