Početna Showbiz JANJUŠEV BRAT IMAO POSLJEDNJU ŽELJU: Oglasio se zadnji put prije nego što...

JANJUŠEV BRAT IMAO POSLJEDNJU ŽELJU: Oglasio se zadnji put prije nego što je presudio sebi (FOTO)

Rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

PROČITAJTE JOŠ:

Neću da gledam da me vrijeđa: Potresna objava prije tragedije Mihajla Janjuševića otkriva sa čime se borio (Video)

Mihailo se, inače, poslednji put oglasio na društvenoj mreži “X” (nekadašnjem Tviteru) 14. decembra, kada je podelio vest da je jedan od njegovih eksplicitnih snimaka prešao preko milion pregleda, te poručio svojim pratiocima da se nada da će i sledeći dostići isto toliko.

Ovo je dodatno doprinelo misteriji oko njegovog nestanka, s obzirom na to da njegove prethodne objave nisu ukazivale na bilo kakve probleme ili sumnje u njegovo mentalno stanje.

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi “Onlifans” na kojoj je bio i više nego aktivan, te neretko objavljivao provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca.

Inače, kako je Republika uspela da sazna od njegovih bliskih prijatelja, Mihailo se udaljio od svih i danima ni sa kim nije komunicirao, niti je odgovarao na poruke i pozive, kao i da mu čak tri dana niko nije mogao ući u trag.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ OBJAVIO UMRLICU BRATA MIHAILA Evo kada i gdje će biti sahranjen najmlađi Janjušević, na spisku ožalošćenih i snajka Ena

– Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa… Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon – otkrio je za Republiku prijatelj pokojnog Janjuševog brata.

republika.rs