Početna Vijesti Mersin i Eldina došli iz Njemačke na odmor: Poginuli u nesreći, čekali...

Mersin i Eldina došli iz Njemačke na odmor: Poginuli u nesreći, čekali su bebu

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv

Četiri osobe mrtve su nakon tragične saobraćajne nesreće koja se dogodila u crnogorskom mjestu Brezojevice, na cesti prema Plavu. Na mjestu nesreće poginuo je mladi bračni par – Mersin H. i njegova supruga Eldina. Poginula su još dvojica muškaraca. Do nesreće je došlo sinoć u 19 sati i 35 minuta.

BONUS VIDEO:

Predsjednik općine Plav Nihad Canović donio je odluku o proglašenju Dana žalosti.

U nesreći nastradao je bračni par Mersin H. i njegova supruga Eldina. Oni su se nalazili u automobilu u koji je direktno udario snimatelj koji se s kolegom vraćao iz pravca Rožaja. Kako je za portal Republika.rs ispričao izvor blizak istrazi, bračni par došao je na odmor iz Njemačke kako bi proveli praznike s porodicom.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠEV BRAT IMAO POSLJEDNJU ŽELJU: Oglasio se zadnji put prije nego što je presudio sebi (FOTO)

“Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman s kolegom iz Rožaja. Snimali su svadbenu kolonu. Pošto je taj dio ceste ravan, vozili su malo brže i direktno udarili u auto u kojem se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do doktora u Berane”, priča za Republiku izvor blizak istrazi.

PROČITAJTE JOŠ:

POSLJEDNJE INFORMACIJE O SMRTI MIHAILA JANJUŠEVIĆA! Policija se umiješala u istragu

Automobil potpuno smrskan

Mirza M., snimatelj RTV-a Glas Plava, također je poginuo u nesreći. Nero C. je u Domu zdravlja u Plavu. “U Urgentni centar nakon nesreće dopremljena su tijela dvije osobe, muškarca i žene. Pokušana je reanimacija, ali sve je bilo uzalud”, rekli su nakon nesreće iz Kliničkog bolničkog centra Berane.

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv.

PROČITAJTE JOŠ:

PORODICA JANJUŠEVIĆ ZAVIJENA U CRNO: Boris ne prestaje da plače, ovako se sjeća preminulog brata Mihaila!

“Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica kod grada, dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara”, rekao je svjedok koji kaže da su auti od sudara odletjeli u zrak.

fokus.ba

BONUS VIDEO: