Početna Showbiz PORODICA JANJUŠEVIĆ ZAVIJENA U CRNO: Boris ne prestaje da plače, ovako se...

PORODICA JANJUŠEVIĆ ZAVIJENA U CRNO: Boris ne prestaje da plače, ovako se sjeća preminulog brata Mihaila!

Boris Janjušević je podelio fotografiju mlađeg brata, koji je juče pronađen mrtav u stanu, i dalje ne dolazi sebi od šoka.

Kako je Republika pisala, rođeni brat aktuelnog učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, u 27. godini tragično je sebi oduzeo život vešanjem u iznajmljenom stanu u Beogradu. Ostali detalji samoubistva još uvek nisu poznati, a sada se ovim povodom oglasio i Boris Janjušević, takođe brat pokojnog Mihajla.

PROČITAJTE JOŠ:

Neću da gledam da me vrijeđa: Potresna objava prije tragedije Mihajla Janjuševića otkriva sa čime se borio (Video)

Naime, kako je istakao, on ne zna šta se dešava sa njegovim bratom, jer već izvesno vreme pokušava da stupi u kontakt sa njim, ali bezuspešno.

– Ništa ne znam, sada su me zvali neki novinari da me pitaju da li je to istina, evo, pokušavamo da ga dobijemo, ne javlja se – poručio je Boris s knedlom u grlu, jedva izgovarajući reči, prenosi Pink.rs.

Janjuš je sinoć napustio “Elitu”, pa saznao za porodičnu tragediju, a ubrzo se oglasio i Boris, koji je podelio fotografiju preminulog brata, uz emotivnu poruku.

– Mile moj lepi, dušo moja, osmehu moj – napisao je Boris, uz fotografiju mlađeg brata Mihaila, koji je juče pronađen mrtav u svom stanu.

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi “Onlifans” na kojoj je bio i više nego aktivan, te neretko objavljivao provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca.

PROČITAJTE JOŠ:

“KAKO, MILI MOJ, DA OVO PREŽIVIMO” Janjuš se potresnim riječima oprostio od mlađeg brata Mihaila: Da smo se barem zagrlili

republika.rs