Početna Rijaliti Produkcija štiti nasilnicu: Miljana prevršila svaku mjeru, čeka se zvanična odluka Velikog...

Produkcija štiti nasilnicu: Miljana prevršila svaku mjeru, čeka se zvanična odluka Velikog šefa i šefice

Posljednjih dana ove 2023. godine, redovni gledatelji svjedoče dramatičnim i kontroverznim događajima između Miljane Kulić i njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole rijaliti programa “Zadruga – Elita”. Njihov odnos daleko je od običnih ljubavnih trzavica, pa se situacija dovedena do nasilja i zlostavljanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

 Zola pokušava izbjeći Miljaninu prisutnost i skrivati se od nje, no čini se da Kulićeva ima drugačije namjere. Svaki put kada prođe pored Zole, ona ga, u najblažem slučaju, polijeva vodom, dok su neki izvori spomenuli da je koristila i razne namaze kako bi ga ponižavala. Ovi događaji su postali dio svakodnevnog života u kući “Zadruge – Elita”, ostavljajući sudionike i gledatelje u šoku.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedim Sladić objavio prognozu za Novu godinu i razočarao sve: “Oprostite, ljudi, ali doček ne izgleda suho u ovoj fazi za sjeverni Balkan”

Najnoviji incident doseže vrhunac kada je Miljana pronašla Zolu u radiju, gdje je pokušala provaliti vrata kako bi mu se približila. Obezbjeđenje se brzo pojavilo kako bi spriječilo eskalaciju situacije, no umjesto da prizna svoje postupke, Kulićeva je optužila obezbjeđenje da joj prijeti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Ono što dodatno iznenađuje javnost je činjenica da se ovakvi kontroverzni trenuci ne pojavljuju na zvaničnom kanalu Zadruge. Gledatelji su primijetili da klipovi koji dokumentiraju ovakvo ponašanje nisu dostupni, a neki tvrde da produkcija aktivno štiti Miljanu Kulić. Ova situacija postavlja pitanja o transparentnosti i etičnosti prikazivanja sadržaja unutar rijaliti programa.

PROČITAJTE JOŠ:

TRI STANA, DVA RESTORANA I VILA NA ILIDŽI: Naša pjevačica se kupa u parama, svi se pitaju odakle joj! “Voljela bih da imam bar jedno dijete da mu ostavim sve…”

Dok se ovaj dramatični zaplet nastavlja odvijati u “Zadruzi – Elita”, gledatelji prate razvoj situacije s mješavinom znatiželje i zabrinutosti. S obzirom na ozbiljnost optužbi i događaja, ostaje vidjeti kako će se situacija dalje razvijati i kakve će posljedice imati po sve sudionike rijaliti programa. A vi do tad pogledajte klipove gdje Miljana Kulić maltretira Zolu.