Početna Showbiz TRI STANA, DVA RESTORANA I VILA NA ILIDŽI: Naša pjevačica se kupa...

TRI STANA, DVA RESTORANA I VILA NA ILIDŽI: Naša pjevačica se kupa u parama, svi se pitaju odakle joj! “Voljela bih da imam bar jedno dijete da mu ostavim sve…”

– Moj muž i ja smo milioneri, ali žalim što nemamo decu, izgleda da ti Bog ne podari baš sve… – rekla je ona jednom prilikom.

Pevačici Branki Sovrlić čini se godine ne mogu ništa, jer izgleda nikad bolje. Ona ima imovinu u Sarajevu i u Beogradu: tri stana, vilu na Ilidži i dva restorana, a sada je otkrila kako je uspela da stvori ovakvo bogatstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

“One koje sam volio nisu mene htjele, patio sam kao konj” Haris Džinović kaže da su mu sve ljubavi bile tragične, a onda govorio o supruzi: “To se pusti”

– Živim normalan život, bez poroka, samim tim sam mogla da imam više. Zarađivala sam i ulagala u ono što volim – stilski nameštaj. Živela sam i u Parizu neko vreme, uvek sam obraćala pažnju na te detalje, volim da sređujem, dekorišem kuću. Obožavam i cveće, sve sam sama sadila u bašti – rekla je Branka svojevremeno za “Objektiv”.

S druge strane, iako nema dece, Branka decu i unuke svoga brata doživljava kao svoje pa je vrlo vezana za njih.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE TRUDNICA KOJA JE POGINULA U KANJONU IBRA: Bila u devetom mjesecu, sa mužem i sinom (3) se vraćala od svojih roditelja (FOTO)

– Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji je preminuo. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu – svojevremeno je govorila pevačica i dodala:

– Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pevačica za domaće medije.

sd.rs