Početna Showbiz Potresna ispovijest Goge Sekulić: “Sin je prestao da me zove kada je...

Potresna ispovijest Goge Sekulić: “Sin je prestao da me zove kada je imao dvije godine”

Mališan sada ima pet godina, ali i problem jer kasni u govoru.

Goga Sekulić jako je posvećena svom nasledniku Vasiliju Andreju, a sada je otkrila i kakve probleme ima dečak.

PROČITAJTE JOŠ:

TRI STANA, DVA RESTORANA I VILA NA ILIDŽI: Naša pjevačica se kupa u parama, svi se pitaju odakle joj! “Voljela bih da imam bar jedno dijete da mu ostavim sve…”

Naime, mališan sada ima pet godina, ali i problem jer kasni u govoru. Goga je o ovoj temi iskreno govorila i otkrila sa čime se susreću kako bi podigla svest i pružila podršku roditeljima koji prolaze kroz slično.

– Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca ”on okom, mama skokom”, ali narvno nije samo to u pitanju. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba… – rekla je Goga i dodala:

PROČITAJTE JOŠ:

Nedim Sladić objavio prognozu za Novu godinu i razočarao sve: “Oprostite, ljudi, ali doček ne izgleda suho u ovoj fazi za sjeverni Balkan”

– Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru! Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu.

– Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad – rekla je pevačica.

Ona je prokomentarisala i njegov napredak.

– – Napredak se vidi! Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu! Bila sam u fazonu ”ili – ili’. Sigurno bih ostavila pevanje ako bih morala da biram. Moj sin govori na nekom svom jeziku…jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, slavlje i svi ćete bit pozvani” – zaključila je pevačica u “Premijeri”.

(Telegraf.rs)