Početna Showbiz OVO JE ŽENA S KOJOM JE OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ PREVARIO NJENU MAJKU:...

OVO JE ŽENA S KOJOM JE OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ PREVARIO NJENU MAJKU: Rodila mu je sina koji nalikuje poznatoj pjevačici

Pjevačica Verica Šerifović je nakon dvije godine braka s bubnjarom Rajkom Šerifovićem dobila kćer Mariju. U braku su bili od 1982. godine, pa sve do 2003. godine kada je zbog brojnih nesuglasica došlo do razvoda.

PROČITAJTE JOŠ:

STROGI USLOVI ZA SUROGAT – MAJKU ŠERIFOVIĆKINOG SINA! Jedno pravilo će vas šokirati, a ovako je Verica reagovala na upoznavanju…

Navodno je tada, kako su pisali mediji, Verica bivšeg supruga izbacila iz kuće u Kragujevcu. Otac Marije Šerifović tad je loše pričao o svojoj bivšoj obitelj, međutim, stvari su se promijenile. Rajko, koji je sada narušenog zdravstvenog stanja i amputiran mu je prst na nozi, morao je biti smješten u dom, a odnose s kćeri, koja je na sebe preuzela sve troškove, je izgladio.

Brigu o ocu vodi i Rajkov sin, pjevač Danijel Pavlović kojeg je glazbenik dobio u izvanbračnoj zajednici s frizerkom Lidijom Pavlović, a koji je javnosti postao poznat kao kandidat jednog reality programa, kao i showa ‘Operacija Trijumf’.

Danijel je nedavno podijelio fotografiju s majkom Lidijom i pokazao kako izgleda žena s kojom je Vericu svojedobno prevario muž.

Ovo je jedini dečko Marije Šerifović kojeg je javnosti predstavila: Nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije

Inače, dugo se špekuliralo kako Marija i Danijel nisu u dobrim odnosima te kako su se između njih javile izvjesne turbulencije, međutim sve nesuglasice su riješili, te se danas odlično slažu, a pjevač je u više navrata isticao kako mu je Marija velika podrška.

Mnogima omiljena pjevačica jednom je prilikom izjavila da roditelje ne možemo birati, ali da svoje ne bi mijenjala jer su je učinili onakvom kakva danas jest.

‘Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo birati. Bih li ih mijenjala? Vrlo vjerojatno ne bih jer da sam bilo koga promijenila u tom spoju, bila bih vjerojatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu zamisliti. Jer bilo što što je dosadno i obično nitko ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da se od 18 godine počnem baviti ovim poslom, pa je tu negdje i bila glavna odskočna daska i njihova najveća podrška’, istaknula je pjevačica ranije i dodala da joj njihov razvod nije teško pao:

Sad shvata da nije lako biti majka i to samohrana: Marija Šerifović poslije dva dana sa nasljednikom otkrila – Poželjela sam da sve otkažem

‘ Nije taj trenutak utjecao na mene ili me zanimao jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade što hoće. Trebali su to napraviti još davnih dana, a ne da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju djecu. Bolje da im priušte zdrave i nasmijane roditelje nego paklena djetinjstva gdje djeca zbog svojih roditelja moraju proživljavati razne stvari. To je moj stav, ne mora značiti da je ispravan, ali je moj’, rekla je Marija.

Scena.story.hr