Početna Showbiz Sad shvata da nije lako biti majka i to samohrana: Marija Šerifović...

Sad shvata da nije lako biti majka i to samohrana: Marija Šerifović poslije dva dana sa nasljednikom otkrila – Poželjela sam da sve otkažem

28, March, 2023, Belgrade - Filming of the show Zvezde granda in the TV studio of Grand Television. Marija Serifovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 28, mart, 2023, Beograd - Snimanje emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sin Marije Šerifović rođen je u Americi, ali uskoro sa mamom dolazi u Srbiju

Mali Mario Šerifović tek što je rođen, a već će iskusiti vožnju avionom, svi nestrpljivo iščekuju njegov dolazak, ponajviše ponosni deka Rajko Šerifović, stric Danijel, ali i svi koji su pevačicinu tajnu o želji za potomstvom skrivali godinama.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE SVE ZANIMALO! Saša Popović konačno otkrio da li Marija Šerifović napušta Zvezde Granda: Znam koliko je željela dijete…

Marija je u jednom od skorašnjih postova naglasila koliko je srećna da ima prijatelje na koje može da se osloni, u koje ima poverenje, a svi su se oni sada na ovom testu jasno pokazali.

Skrivali su Marijini drugovi i drugarice da ona čezne da postane majka, a potom i kroz kakav proces je prošla i prolazi.

Tek kada je sama odlučila da s javnošču podeli informaciju da je dobila sina, i oni su se oglasili preko društvenih mreža presrećni što će uskoro upoznati jednog premedenog Šerifovića, koji će im verovatno, ako nasledni šarm na mamu, odmah ukrasti srca.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je jedini dečko Marije Šerifović kojeg je javnosti predstavila: Nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije

Sin Marije Šerfović već je postao glavna figura u pevačicinom životu, ali i glavna tema svih njenih razgovora, pa i postova na Instagramu.

Sve je pobednica Eurosonga za 2007. godinu raznežila kada je pre nekoliko sati objavila snimak kako uspavljuje sina uz jedan od pop američkih hitova.

Ubrzo potom najavila je nešto o čemu su mnogi brinuli.

Ubrzo potom najavila je nešto o čemu su mnogi brinuli.

– Pazite ovo u prethodnih nekoliko dana sa ljudima iz menadžmenta pričamo puno o turneji „Dolazi ljubav“ koja počinje 8. marta iz „Arene Zagreb“, odmah da vam kažem ja sam to poželela sve da otkažem i pomerim za onu tamo godinu, ali razgovarali smo saradnici, organizatori, moja porodica, okruženje, prijatelji i doneli odluku da će turneje biti, jer želim da ovu ljubav koju osećam podelim sa vama – kazala je Marija vidno ushićena zbog svih narednih izazova, uključujući one vezane za majčinstvo.

story.rs