Početna Showbiz STROGI USLOVI ZA SUROGAT – MAJKU ŠERIFOVIĆKINOG SINA! Jedno pravilo će vas...

STROGI USLOVI ZA SUROGAT – MAJKU ŠERIFOVIĆKINOG SINA! Jedno pravilo će vas šokirati, a ovako je Verica reagovala na upoznavanju…

Vest da je Marija Šerifović uz pomoć surogata postala majka dečaka Maria šokirala je i pozitivno iznenadila ceo region, piše Kurir.rs.

Pevačica je ceo proces držala u strogoj tajnosti među najbližima, a pored majke Verice, koja je od prvog momenta znala za sve planove svoje ćerke, među prvima su srećne vesti čule i tri Marijine drugarice, koje su sa njom u martu bile na kraćem odmoru u Dubaiju. Jedna od njih je Jovana Pajić, s kojom se Marija druži već godinama.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je jedini dečko Marije Šerifović kojeg je javnosti predstavila: Nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije

Odmah nakon povratka iz Emirata, Marija je i dobila informaciju da je ženi koja je izabrana da iznese trudnoću opstao plod, pa se gotovo istog trenutka hitno uputila u Los Anđeles, kako bi s njom provela prve dane trudnoće, ali i kako bi od doktora i stručnjaka iz te oblasti dobila sve nove informacije, koje su se ticale ovog dela mukotrpnog procesa.

– Idem u El – Ej hitno i neplanirano. Ova avantura će biti jako zanimljiva, jer mi se nikad nije desilo da idem za Ameriku, tojest Los Anđeles na četiri dana – rekla je u jednom od svojih vlogova na Jutjubu Marija u martu.

PROČITAJTE JOŠ:

Sad shvata da nije lako biti majka i to samohrana: Marija Šerifović poslije dva dana sa nasljednikom otkrila – Poželjela sam da sve otkažem

Kako bi bila uz ženu koja je tad započela surogat trudnoću, pevačica je tokom prethodnih meseci češće išla u Ameriku nego obično, pa je tako već prilikom sledećeg odlaska u maju sa sobom povela i Vericu. Šerifovićka seniorka je tad i upoznala “savršenog surogata”, kojom je, kao i ćerka bila oduševljena.

Inače, da bi na ovaj način postala majka, Marija je sa ženom koja je izabrana za ovu proceduru, potpisala i ugovor o tajnosti. Kao i sam proces, i uslovi koje je ova žena morala da ispuni su bili jako teški.

Od žene surogata se, između ostalog, zahtevalo i da nikad nije koristila drogu, alkohol i cigarete, bilo joj je zabranjeno da tokom procesa farba kosu, ide u saunu, ali i da ima seksualne odnose tokom tri nedelje od oplodnje. Osim ovih uslova iz ugovora koji je bio potpisan pre početka čitavog procesa, u njemu se nalazi i klauzula po kojoj je Marija sve vreme trajanja trudnoće bila uključena u čitav proces, tokom kojeg je pratila razvoj bebe.

NAKON ŠTO JE DOBILA SINA: Marija Šerifović objavila još dobrih vijesti

Iako su plaćene za svoje usluge, većina surogat-majki ima altruističke motive i uživaju u trudnoći. Tako u ugovoru postoji odredba o očekivanjima surogat majke u pogledu kontakta nakon rođenja bebe, pošto neke od njih često žele mogućnost da povremeno pošalju ili dobiju prazničnu čestitku ili fotografiju bebe koju su donele na svet.

Pošto je Šerifovićka surogata izabrala u Americi, neke od osnovnih karakteristika koje ona mora da poseduje da bi i ušla u izbor je i da bude psihički i fizički zdrava i da ima između 21 i 42 godine, a poželjno je da je mlađa od 35. Takođe, morala je da pre surogata ima bar jedan porođaj i to normalan, kao i da je svaka trudnoća bila bez komplikacija. Da bi žena ostvarila pravo da bude surogat-majka ne sme da ima više od dva porođaja carskim rezom, a i jedan od uslova je da bude situirana.

One dobijaju oko 50.000 dolara uz mogućnost još dve nadoknade od po 10.000 dolara. Mogu da traže da im se obezbedi i odeća i druge nadoknade za privatne potrebe.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE SVE ZANIMALO! Saša Popović konačno otkrio da li Marija Šerifović napušta Zvezde Granda: Znam koliko je željela dijete…

Podsetimo, Marija je vest da je postala majka podelila na svom Instagramu uz emotivan opis:

– Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve! Love, M&M – napisala je pevačica uz dirljivu fotografiju bebe koja spava.

Original tekst: https://www.kurir.rs/stars/4318918/ovo-su-bili-uslovi-za-surogat-majku-sina-marije-serifovic

BONUS VIDEO:

Kurir.rs