Početna Showbiz DUPLI RAZLOG ZA SLAVLJE! MARIJA ŠERIFOVIĆ JE DOBILA SINA, A ONDA JE...

DUPLI RAZLOG ZA SLAVLJE! MARIJA ŠERIFOVIĆ JE DOBILA SINA, A ONDA JE USLIJEDIO JOŠ JEDAN USPIJEH

Muzička zvezda, jedna od najboljih na našim prostorima, Marija Šerifović, ostvarila se u ulozi majke.

Pevačica je dobila sina uz pomoć surogat majke. Dečak je dobio ime Mario, a rodio se u Los Anđelesu, u Americi. Ova vest u Srbiji odjeknula je kao grom iz vedra neba, pa su se mnogi iznenadili kada su čuli da Šerifovićeva ima dete.

POVEZANO:

MALI MARIO ĆE UŽIVATI U LUKSUZU! Ovdje će Marija Šerifović živjeti sa sinom, soba za bebu je već spremna, pogledajte ovaj glamur

Ona je to saopštila u objavi na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila snimak na kom vidimo njenog naslednika i predivnu poruku.

– Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve – napisala je Marija Šerifović.

Evo koliko novca je Marija Šerifović izdvojila da joj surogat majka rodi sina u Americi

Za samo pet sati, objava je prikupila oko 140.000 lajkova i 5.000 komentara, a Mariji je donela i brojne pratioce na pomenutoj društvenoj mreži.

Šerifovićeva je već mesecima “kružila” oko milionske brojke, a sada je, nakon objave ove predivne vesti, prikupila milion pratilaca.

Podsetimo, Marija Šerifović redovno ima objave na Instagramu, često se oglašava putem priča, a neretko snima i vlogove koje objavljuje na platformi Jutjub.

Publika je obožava zbog njenog britkog jezika i iskrenih reakcija, što i dokazuje ova milionska brojka.

ADVOKAT OTKRIO KOJA PRAVA IMA MARIJIN SIN: To je rigorozno! A ovo su uslovi koje mora da ispuni surogat – majka: Ona je dužna…

PULSONLINE.RS